Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Comfortabel slapen met een aircooler

Best geteste aircoolers

Als je een alternatief zoekt voor een airco is een aircooler een goede uitkomst. Deze compacte koelapparaten zijn in elke ruimte zonder afvoerslang te plaatsen. Je hoeft dus geen raam of deur open te zetten om het apparaat te laten werken. Warme lucht wordt afgezogen en koelpads zorgen voordat er koele lucht terug wordt geblazen bij aircoolers. Door middel van de watertank worden koelpads vochtig gemaakt doordat er koel water naartoe wordt gevoerd. Het systeem werkt anders dan bij een airco. Deze koelt droog. Aircoolers maken de lucht vochtiger waardoor deze tegelijkertijd ook koeler wordt. Echter hebben aircoolers niet het sterke vermogen zoals bij airco’s om grote ruimtes te koelen. De beste aircooler vindt je hier uit de top 3.

Trotec Pae 51 Koelmachine

Deze Aircooler ligt in een wat hogere prijsklasse. Echter is het apparaat voorzien van goede kwaliteit. Dit komt doordat het apparaat de lucht goed bevochtigd en dat er dus genoeg koele lucht is op hete zomerdagen in huis. Door de aircooler op de juiste plek te zetten zoals bij het bureau of naast je bed geniet je van veel comfort van vochtigere lucht waardoor deze ook koeler aanvoelt.

Tristar AT 5450 Koelmachine

De Tristar is erg stil en maakt geen harde geluiden als je deze in de nacht in je slaapkamer plaatst. Het is handig om de aircooler met een afstandsbediening in te kunnen stellen.

MaxxHome Coolstar Koelmachine

MaxxHome Coolstar pakt hete lucht en koelt de ruimte aangenaam. Het design is vrij standaard. Echter werkt de aircooler wel goed en kan deze makkelijk in elke ruimte worden geplaatst. Met extra koelpads kun je afwisselen en heb je altijd koud water in het reservoir.

Welke aircooler

De keuze voor de beste aircooler hangt onder andere af van jouw gewenste comfort. Wil je een aircooler die goed kan bevochtigen of stil is? Dan is een aircooler uit deze top 3 een goede keus.

https://bestetip.nl/