Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Elke marketeer in de Chrome-browser zou deze 7 apps moeten hebben

html application

Waarin verschillen marketeers van gewone internetgebruikers? Waar iemand gewoon op internet surft voor entertainment, gebruiken marketeers internet voor hun werk. Hun verantwoordelijkheden omvatten het promoten van verschillende producten, het maken en onderhouden van advertenties, analyses en nog veel meer. Om het zichzelf gemakkelijker te maken, gebruiken marketeers verschillende plug-ins. Google Chrome heeft veel gratis apps die u kunnen helpen tijd te besparen en de productiviteit bij veel processen te verhogen. Het is belangrijk om de meest bruikbare plug-ins te vinden die geschikt zijn voor specifieke taken.

Explain and Send Screenshots

Deze applicatie zal het werk met screenshots aanzienlijk vereenvoudigen. Het ondersteunt 20 talen en is volledig gratis. De belangrijkste voordelen:

  • u kunt een momentopname maken van de hele pagina of een deel ervan;
  • u kunt video opnemen vanaf het scherm;
  • volledige toegankelijkheid voor het bewerken van afbeeldingen in de applicatie.

Noisli

Met deze extensie kunt u een geschikte werksfeer creëren en een geluidsachtergrond kiezen. De app is beschikbaar in het Engels en is gratis. De belangrijkste voordelen:

het geluidsvolume kan rechtstreeks vanuit de applicatie worden aangepast;

  • een willekeurige selectieoptie is beschikbaar.

Whatfont

Deze extensie herkent het lettertype dat op een bepaalde bron wordt gebruikt. Het volstaat om de cursor over de tekst te bewegen en de service geeft de naam van het lettertype weer. De applicatie is in het Engels. De toegang is gratis.

uBlock Origin

De app is in wezen een advertentieblokkering. Helpt het proces van het verzamelen van gebruikersinformatie op bronnen van derden te blokkeren. Ondersteunt 49 talen. Het is gratis. De belangrijkste voordelen:

  • blokkeert advertenties;
  • maakt het mogelijk om de werksnelheid te verhogen;
  • versnelt het laden;
  • beschermt gegevens.

Buffer

Met deze extensie kunt u berichten op verschillende sites tegelijk publiceren: Twitter, Facebook, LinkedIn en vele anderen. U kunt niet alleen recensies schrijven, maar ook de betrokkenheid van het publiek onderzoeken. Ondersteunt vier talen en is volledig gratis.

Email Finder

De applicatie helpt om veel contacten op te slaan (leest ze rechtstreeks van sites) en vindt ze op trefwoorden. Zoeken is zelfs mogelijk op geolocatie. U kunt rechtstreeks vanuit de applicatie brieven schrijven en een nieuwsbrief maken. Ondersteunt twee talen: Portugees en Engels. Gratis applicatie.

MozBar

Deze extensie is een SEO-optimizer en helpt bij het analyseren van pagina’s. Biedt informatie over het domein, linkanalyse en zoekresultaten van de bron. De app is gratis.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/about-us.html