Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Schaduwdoek op maat of driehoekige schaduwdoek

Ben je een van de gelukkigen met een lekker zonnige tuin en wil je daar optimaal van genieten? Dan kun je het kopen van een schaduwdoek op maat of een harmonicadoek overwegen. Maar voor sommige tuinen is een driehoekige schaduwdoek ook perfect, zeker omdat deze in meerdere afmetingen beschikbaar is. Op Schaduwdoeken.nl vind je een ruim scala aan schaduwdoeken. Je vindt er zowel schaduwdoeken op maat en het harmonicadoek, maar ook driehoekige schaduwdoeken en vierkante schaduwdoeken. Voor elke tuin is dus wel een schaduwdoek te vinden bij deze expert in schaduwdoeken.

Driehoekige schaduwdoeken zijn in vele kleuren verkrijgbaar

Net als het harmonicadoek en de schaduwdoek op maat zijn de driehoekige schaduwdoeken in meerdere kleuren verkrijgbaar bij Schaduwdoeken.nl. Zo vind je altijd wel een schaduwdoek die bij jouw tuin en tuinmeubilair past. Je vindt de driehoekige schaduwdoeken in de kleuren antraciet, grijs, ivoor, taupe, wit, zand en zwart. Ze passen dus bij jouw exterieur. Het zijn rustige kleuren die niet zo opvallen. Zo blijft de focus in de tuin op de planten en inrichting van de tuin en zal deze niet op het schaduwdoek vallen. Veel mensen kiezen voor grijs, antraciet of taupe.

Driehoekige schaduwdoek in meerde maten verkrijgbaar

Driehoekige schaduwdoeken zijn in meerdere maten te bestellen zodat ze gegarandeerd passen bij jouw buitenruimte. De kleinste maat is 3 x 3 x 4,3 en de grootste is wel 6 x 6 x 6 meter groot. In totaal verkoopt Schaduwdoeken.nl wel tien verschillende afmetingen van driehoekige schaduwdoeken. Er zijn ook driehoekige schaduwdoeken met ongelijke zijden te krijgen, zoals de Smart-driehoek 5 x 5 x 5,4 die verkrijgbaar is in een antraciet-uitvoering. Er is altijd wel een passende schaduwdoek te vinden voor in jouw tuin. Mocht dit niet zo zijn, dan is dat prima op te lossen met een schaduwdoek op maat. Ook is een harmonicadoek te overwegen als schaduwdoek in de tuin.