Nieuw West in the Picture
Image default
Aanbiedingen

Wat je zoal vindt in een headshop

Wil je graag op recreatieve manier verdovende middelen gebruiken maar ontbreekt het je aan de juist hulpartikelen voor het gebruik? Denk bijvoorbeeld aan een grinder voor het malen van je hasj of aan lange vloei om het jointje van te rollen. In de headshop vind je alle artikelen die je mogelijkerwijs nodig zou kunnen hebben bij het recreatief gebruik. Ben je nieuwsgierig wat je naast artikelen voor het roken van verdovende middelen nog meer kan vinden in een headshop? Lees dan snel verder. 

De oorsprong van de headshop

De headshop is ooit ontstaan in San Francisco, Amerika. ‘De Psychedelic Shop’ werd geopend in de jaren zestig door een Amerikaanse veteraan en zijn broertje. Zij waren voorstanders van het gebruik van marihuana en wilden het gebruik ervan voor meer mensen toegankelijker maken. In de jaren zestig waren veel mensen aan het experimenteren met het gebruik van recreatieve verdovende middelen en zo werd de headshop, naast een winkels met hulpmiddelen, al snel een ontmoetingsplaats voor like-minded mensen. Ze kwamen samen in de headshop op de filosoferen en hun ideeën met elkaar uit te wisselen.  

Wat koop je zoal bij een headshop?

Als we kijken naar het assortiment van 24high.nl, één van de beste headshops van Europa, zien we hier een breed assortiment van allerlei hulpmiddelen omtrent het recreatief gebruik van verdovende middelen. Zo koop je hier een capsuleermachine om eenvoudig poedervormige stoffen in een capsule te verwerken. Ook kun je er terecht voor alles rondom roken; aanstekers, vloei, tip, (water)pijpen etc. En vind je er snuifartikelen zodat je op hygiënische wijze jouw producten kan opsnuiven. 24high.nl bezorgd alle producten volledig onherkenbaar en testen alle producten uit het assortiment die ze verkopen nauwkeurig zelf uit. Zo is jouw anonimiteit gewaarborgd en weet je zeker dat je tools van de beste kwaliteit krijgt.

https://www.24high.nl/