Nieuw West in the Picture
Image default
Banen en opleidingen

Bij studentenwerk in Tilburg vind je de tofste banen!

Ben je een student in Tilburg en ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie? Kijk dan eens bij het toffe studentenwerk in Tilburg, waar ze een enorm aanbod hebben aan vacatures, waar er vast wel een tussen zit die bij jou past en aansluit en waar jij je in kunt vinden. Als student weet je als geen ander dat het leven niet altijd even goedkoop is. Zeker het studentenleven vraagt een hele hap uit je salaris iedere maand. Je gaat weer een keer stappen, drinkt een drankje met vrienden en vriendinnen, gaat ergens uiteten en hebt misschien ook nog eens te maken met de huur van de kamer of het appartement die je huurt. Om te zorgen dat je dit allemaal wel kunt betalen, of in ieder geval voor een groot deel, zal je een bijbaan moeten zoeken naast je studie, die je helpt met het dekken van deze kosten.

Bijdragen aan cv

Natuurlijk draagt het studentenwerk in Tilburg bij aan het vullen van je portemonnee en het betalen van je vaste lasten, maar dat hoeft niet te betekenen, dat het werk wat je doet maar saai en simpel hoeft te zijn. Misschien kan je juist deze kans grijpen om een baan te vinden die daadwerkelijk aansluit bij je studie, goed staat op je cv en waar je echt de kans krijgt om wat te leren. Misschien leer je in dit werkveld wel weer meer dan op school, maar kan je dit toepassen tijdens verslagen, opdrachten, projecten en je scriptie.

Passende baan

Om je te helpen met het vinden van een passende bijbaan, vraagt studentenwerk in Tilburg van je een lijst in te vullen met gegevens. Hierbij kan je dan aangeven naar wat voor een soort bijbaan je op zoek bent, waar je interesses liggen, hoeveel uren per week je de tijd hebt om aan het werk te gaan en hoe lang je nog student bent et cetera.