Nieuw West in the Picture
Image default
Banen en opleidingen

Personal trainer worden vanuit huis? Lijkt onmogelijk, is het niet!

Het worden van een personal trainer wordt door veel mensen gezien als iets ontzettend moeilijks. Wij zullen dat meteen maar even ontkrachten. Er zijn namelijk meer dan genoeg oplossingen om het voor u ontzettend makkelijk te maken. Wist u dat u binnen 4 maanden fitnesstrainer kunt worden zonder naar school te gaan? Het klinkt ongelofelijk, maar het is echt zo. In dit artikel geven we u wat extra informatie over de eindeloze mogelijkheden die u heeft om een koning te worden in het fitnesstrainer vak.

De fitnesstrainer A opleiding, precies waar u naar op zoek bent

De kop zegt het al, deze opleiding is precies wat u zoekt. Voor deze opleiding heeft u namelijk geen vooropleiding nodig. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis op het gebied van technologie zijn genoeg om toegelaten te worden op deze opleiding. Het mooie aan deze opleiding is dat deze opleiding niet alleen in het klaslokaal wordt gegeven, dit is namelijk ook een online opleiding personal trainer. Buiten kunt u deze opleiding ook binnen 4 maanden afronden. Zo staat u binnen 4 maanden met een NL-actief certificaat in uw hand en kunt u solliciteren op uw favoriete functie.

Personal training

Toe aan een volgende stap? Ga voor fitnesstrainer B

Bent u klaar om uw kennis uit te breiden en toe aan een volgende stap? Dan weten wij zeker dat de fitnesstrainer B opleiding u op het lijf is geschreven. Voor deze opleiding is dan ook wel een vooropleiding nodig, namelijk de fitnesstrainer A of gelijkwaardige opleiding. Wanneer u deze opleiding heeft afgerond bent u in staat perfecte 1 op 1 trainingen te geven en samen met de klant realistische doelen te stellen. Op deze manier haalt u het maximale uit uw klant, precies wat ze van u verwachten. Goed nieuws, ook deze opleiding is namelijk te volgen als online opleiding personal trainer. Ook deze opleiding is geen meerjarenplan, deze opleiding duurt iets langer dan de fitnesstrainer A opleiding namelijk 5 maanden.

Heeft u al gehoord van het STAP budget?

Heeft u al gehoord van het STAP budget? Zo niet, dat is een gemiste kans. Het UWV geeft u namelijk, mits u aan de voorwaarden voldoet, jaarlijks een budget van €1000 om een opleiding of cursus te doen. Dit kan zijn om u verder te specialiseren in uw vakgebied of om een compleet nieuw vak te leren. Het zou zonde zijn als u hier geen gebruik van maakt, bijvoorbeeld voor het volgen van de fitnesstrainer A of fitnesstrainer B opleiding.