Nieuw West in the Picture
Image default
Sport

Wat zijn BCAA’s?

BCAA 4 You is een veilig en natuurlijk supplement dat u kan helpen bij het opbouwen van spieren. Het bestaat uit drie essentiële aminozuren: L-leucine,L -isoleucinandvaléniet door ons lichaam zelf aangemaakt, maar moeten in voldoende hoeveelheden via de voeding worden ingenomen.

Het vermogen van het lichaam om nieuwe spieren op te bouwen is grotendeels afhankelijk van de beschikbaarheid van bepaalde aminozuren. Sommige mensen vinden dat zij voor hun specifieke behoeften meer nodig hebben dan alleen inname via de voeding; in dat geval kunnen BCAA-supplementen worden gebruikt om MPS te stimuleren en de hersteltijd te verbeteren na intensieve trainingen of andere fysiek veeleisende activiteiten, zoals trainingen in de sportschool waarbij veel oefeningen tegelijk worden gedaan die energie vergen, maar naast sommige eiwitbronnen zoals eieren niet veel voedingswaarde bieden.

Hoe verwerkt mijn lichaam BCAA?

Het eten van een maaltijd rijk aan eiwitten en BCAA’s zal u helpen meer spieren op te bouwen omdat het de snelheid van de synthese verhoogt. Je lichaam moet op of bij nul vetvrije massa zijn voor dit proces, dus bij zo’n inname? Je wordt sterker!

Vaker wel dan niet, als je lichaam in staat is meer eiwitten aan te maken dan het afbreekt, zul je aankomen. Het tegenovergestelde gebeurt wanneer deze balans doorslaat in het voordeel van afbraak boven synthese en kan leiden tot vermindering of verlies van spiermassa, afhankelijk van hoeveel er oorspronkelijk op het spel stond!

Waarom BCAA 4 You?

BCAA 4 You is de ultieme oplossing voor al uw behoeften op het gebied van spieropbouw. Met 3 essentiële aminozuren is het onmogelijk om niet te groeien! L-leucine helpt bij de eiwitopbouw en zorgt voor een snellere opname van glucose in onze spieren; terwijl het er ook voor zorgt dat andere belangrijke verbindingen zoals tyrosine of fenylalanine gemakkelijker worden opgenomen – wat leidt tot een grotere toename in omvang dan ooit eerder mogelijk.

Gebruik

Neem 1 dosis per dag, afhankelijk van de behoefte of trainingsintensiteit. De beste tijden voor inname zijn vóór trainingen en tijdens cardiotrainingen zoals hardlopen, om het vetverbrandings potentieel te maximaliseren!