Nieuw West in the Picture
Banen en opleidingen

Veel baankansen wanneer je binnenstapt bij hét uitzendbureau in Gorinchem en Oosterhout

Wanneer je op zoek bent naar een baan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Het liefst binnen een functie die helemaal bij jou past. Niet meer constant switchen tussen verschillende banen, maar dé baan vinden die op jouw lijf geschreven is. Of juist wel veel afwisseling en ervaring binnen verschillende bedrijven? Bij Raaak Personeel helpen zij jou graag met het vinden van de juiste baan. Met tal aan openstaande vacatures ben je hier aan het juiste adres.

Ga op banenjacht met een persoonlijke consultant

Bij Raak uitzendbureau stap je gewoon binnen in bijvoorbeeld de vestiging Gorinchem of Oosterhout. Een persoonlijke consultant zal je ontvangen met een heerlijke kop koffie om vervolgens met jou in gesprek te gaan. Vertel wat je zoekt en waar jouw interesses liggen. Zoek je iets commercieels, in de productie of een administratieve functie? De mogelijkheden zijn eindeloos en er zijn dan ook veel baankansen. Doordat Raaak Personeel vanuit de regio werkt, kennen de consultants de bedrijven van binnen en gaan vervolgens meteen actief voor je aan de slag.

De voordelen van jouw samenwerking met Raaak Personeel.

Raak uitzendbureau in Oosterhout, Gorinchem en in andere plaatsen is dé geschikte partner om jouw droombaan te vinden in de regio. Naast de vele vestigingen, zijn zij ook nog eens één van de snelst groeiende uitzendbureaus in Nederland! Zij hebben al ruim 10.000 mensen aan werk geholpen en betalen zelfs jouw opleiding. Daarbij groeit 70% van de mensen door naar een vaste baan.

Altijd bij jou in de buurt

Raaak uitzendbureau zit niet alleen in Gorinchem en Oosterhout, maar nog veel verder! Zij hebben zij bijvoorbeeld ook vestigingen in Waalwijk, Capelle aan den IJssel en Alblasserdam. Hierdoor kan Raaak Personeel zich precies op de regio’s concentreren waarin jij aan het zoeken bent, zoals de vele commerciële en administratieve functies. De consultants van Raaak uitzendbureau hebben in de verschillende vestigingen dan ook kennis over de lokale arbeidsmarkt en informeren jou graag.