Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een grafsteen ontwerpen hoeft niet moeilijk te zijn

Er is weinig mooier dan nabestaanden helpen met het dragen van hun verlies. Wanneer men een dierbare verliest, creëren zij graag een persoonlijke plaats om naartoe te gaan. Bijvoorbeeld op bijzondere momenten zoals verjaardagen en de feestdagen, maar ook om herinneringen op te halen wanneer zij deze persoon missen. Het ontwerpen van een grafsteen hoeft dan ook niet moeilijk te zijn. TOWA is de perfecte partij om te helpen bij het online ontwerpen van een grafsteen of wanneer u een urn wilt kopen. Het ontwerpen van een grafsteen die perfect aansluit op uw wensen wordt door hen ook mogelijk gemaakt. Dit wordt gedaan middels een online tool.

Hoe gaat het ontwerpen van een grafsteen in zijn werk?

Een grafsteen is erg persoonlijk en moet daarom ook zeker bij de overledene passen. In de online tool van TOWA tekent en ontwerpt u een grafsteen die past bij uw wensen. U doorloopt de volgende stappen:

  • Kies de juiste afmeting van de grafsteen.
  • Maak een keuze tussen RVS of aluminium.
  • Kiest u voor aluminium? Beslis dan of de grafsteen goud, zilver, brons of zwart wordt.
  • Kiest u voor RVS? Beslis dan of het geborsteld of gepolijst RVS wordt.
  • U heeft de mogelijkheid om teksten en beelden op de grafsteen te plaatsen in meerdere lettertypes.
  • Na goedkeuring van de voorvertoning vult u de (bedrijfs)gegevens in en verstuurd u de order.

Bij TOWA streven wij ernaar om binnen tien werkdagen de opdracht te verzenden.

Liever een urn dan een grafsteen?

Dat kan ook. De juiste urn kopen is iets waar u natuurlijk even over na moet denken. Toch is het erg eenvoudig om online een urn te kopen. U heeft juist online de tijd om op het gemak naar de verschillende soorten van een urn te kijken, alvorens u er één gaat kopen. De urnen van TOWA kunt u op meerdere manieren bestellen.