Nieuw West in the Picture
Banen en opleidingen

Word specialist op het gebied van mode en volg een opleiding

Wil je ook een specialist worden op het gebied van mode, volg dan een mode opleiding. Wellicht heb je al veel kennis over mode, maar wil je weten hoe je een succesvolle verkoper wordt. Misschien ben je al een succesvolle verkoper, maar heb je meer kennis nodig over de modebranche. Met de opleiding Mode Adviseur van Detex Opleidingen krijg je een totaalpakket aangeboden. Je leert in vijf dagen werkelijk alles wat je nodig hebt om een enthousiaste verkoper met verstand van zaken te worden.

Leer meer over de mode retail in vijf interessante modules

De mode opleiding is ingedeeld in vijf verschillende modules. Aan elke module wordt één volledige lesdag besteed. Zo gaat er een module over assortimentskennis. Hierin leer je over verschillende soorten kledingcombinaties, maar krijg je ook inzicht in maatsoorten, pasvormen, sluitingen enzovoorts. Daarnaast leer je ook over het verschil in koopgedrag van mannen en vrouwen. Ook interessant is bijvoorbeeld de module over Visual Merchandising. Een aantrekkelijk uitziende winkel zorgt er immers voor dat klanten de winkel in komen. Daarbij leer je hoe je de kleding in de winkel optimaal kunt presenteren. De andere eveneens zeer leerzame modules gaan over Textielwarenkennis, Imago en Trend styling en over het vak van verkoper. Zo leer je alles om succesvol te worden in de mode retail.

Schrijf je in voor de gehele opleiding of enkele modules

Ben je benieuwd geworden naar deze mode opleiding? Op de website van Detex Opleidingen vind je meer informatie en kun je jezelf inschrijven voor de gehele opleiding of voor enkele losse modules. De opleiding wordt gegeven in Doorn en duurt vijf dagen. Ben je werkgever en organiseer je liever een mode opleiding binnenshuis? Ook dat is zeker mogelijk. Je kunt een programma op maat samenstellen voor jouw medewerkers. Neem snel contact op met Detex Opleidingen om hun persoonlijke service zelf te ervaren.

https://www.detex.nl