Nieuw West in the Picture
Particuliere dienstverlening

Letselschade advies in de Randstad? Advies bij letselschade op no cure no pay basis

Zoekt u letselschade advies in de Randstad en denkt u aan rechtshulp bij letselschade op no cure no pay basis? De deskundige juristen van Trias Legal staan u graag bij tijdens het indienen van uw claim. Ook bij het onderhandelen met de verzekeraar staan zij u bij. Met een advocaat aan uw zijde zal de letselschadezaak gewoonlijk zonder verrassingen verlopen. Op die manier krijgt u de schadevergoeding waar u recht op heeft.

Zoekt u letselschade advies in de Randstad? Letselschade op no cure no pay basis is de juiste keuze!

Waar heeft u als slachtoffer van letselschade recht op? Hoe weet u of het aanbod van de verzekeraar redelijk is? En wat doet u als u het niet eens bent met het voorstel dat u krijgt? Een deskundige advocaat kan u goed bijstaan, en de zaken inzichtelijk maken voor u.

Materiële en immateriële schade

Als u gewond bent geraakt buiten uw schuld, heeft u als slachtoffer direct veel kosten. Deze financiële strop kunt u verhalen op de aansprakelijke partij, die daarvoor in de meeste gevallen verzekerd is. Maar een ongeluk heeft ook emotionele effecten – en ook daarvoor kunt u smartengeld ontvangen. Een advocaat helpt u om de schade die u heeft geleden inzichtelijk te maken, en om in te schatten of het aanbod van de verzekeraar acceptabel is.

Onderhandelen over een vergoeding

De vraag bij een letselschadezaak is altijd: bent u tevreden met de schadevergoeding die u wordt geboden, of niet? In het laatste geval wilt u waarschijnlijk onderhandelen met de verzekeraar of zelfs een rechterlijke procedure starten. Met een advocaat aan uw zijde, die goed op de hoogte is van uw zaak, staat u in dat geval een stuk sterker.

No cure? No pay

Zoekt u letselschade advies in de Randstad? Het is duidelijk dat rechtshulp van een advocaat veel voordelen biedt. Wat soms afschrikt, is dat er ook veel kosten aan verbonden zijn. Met hulp voor letselschade op no cure no pay basis, is dat opgelost. De advocaat wordt pas betaald op het moment dat u de schadevergoeding heeft gekregen waar u recht op heeft.