Nieuw West in the Picture
Image default
Beauty en verzorging

Bespaar op kosten door jouw vegan kappersproducten hier te bestellen

Als groothandel in diverse kappersproducten, biedt Diamond Color jou graag topkwaliteit aan voor de scherpste prijzen. Bespaar op kosten door jouw vegan kappersproducten bij hen te bestellen. Met de plantaardige haarkleuringen maak je jouw klanten en jezelf blij door ze gezond gekleurd haar te geven. De milde ingrediënten zorgen ervoor dat je ook het haar van jouw klanten met een gevoelige hoofdhuid eenvoudig verft. Zo weet je zeker dat iedereen tevreden jouw kapsalon verlaat met een mooie coupe.

Kwalitatieve kappersbenodigdheden zoals haarkleuringen

Hoogwaardige vegan kappersproducten bestellen doe je eenvoudig bij deze leverancier. Hier bestel je altijd professionele vegan haarkleuring voor jouw kapsalon. Voor de dierliefhebbers is het goed nieuws dat het gehele assortiment 100% plantaardig is. De haarverf is geschikt voor klanten met een gevoelige huid en klanten die een duurzame levensstijl hanteren. Je bespaart geld door deze vegan kappersproducten te bestellen, doordat ze lang houdbaar zijn. Het resultaat van deze producten blijft lang zichtbaar, zo hoef je het haar dus minder snel opnieuw te verven. Je hebt dus geen extra producten nodig voor klanten met specifieke behoeften door deze houdbare veganistische haarkleuring te gebruiken. De houdbare haarkleuring is ook veelzijdig, aangezien de verf grijsdekkend is. Ook de stugge grijze haren worden goed meegepakt.

Houdbare vegan kappersproducten bestellen

Diamond Color is dé online groothandel van haarverf dat professionele kappers eenvoudig bestellen. De haarkleuringen zijn grijsdekkend, vegan en blijven lang zichtbaar. De tubes met haarverf zijn al te koop vanaf €4,99 per tube. Bekijk hun website met een uitgebreid kleurassortiment van wel 115 haarkleuringen. Jouw vegan kappersproducten bestellen doe je dus bij deze groothandel. Daarnaast bestelt u hier ook andere kappersbenodigheden zoals verfkwasten, applicatieflessen, verdeelklemmen en verfbakjes. Bestel jouw producten voor 14.00 zodat je de volgende dag al geniet van de kappersartikelen. Stel je vragen aan deze leverancier door contact met hen op te nemen.

https://diamondcolor.nl/