Nieuw West in the Picture
Beauty en verzorging

De natuurlijke producten van Loveli

 

Sommigen kennen het probleem wel; je wilt je huid goed verzorgen, maar je huid reageert op elk product. Je huid wordt er te droog van, te vet of je krijgt juist meer puistjes. Dat kan komen omdat veel cosmetica producten schadelijke ingrediënten bevatten. Je huid verzorgen zonder schadelijke stoffen? Dat kan met de producten van Loveli bij Cotton Spa.

 

Loveli Care is opgericht door Linda Bot. Linda heeft de filosofie om voor de huid te zorgen, maar op een zachte manier. Veel cosmetica bevat namelijk agressieve, en dus schadelijke, ingrediënten. Dit zorgt er voor dat het de vetlaag van de huid aantast en de huid uit balans raakt. Als de huid uit balans raakt kun je huidproblemen ervaren. 

 

De collectie van Loveli is er op gemaakt om de huid te beschermen en de verzorgen. Deze producten zijn met veel zorg en liefde in elkaar gezet. Al deze producten van Loveli bevatten GEEN agressieve ingrediënten, maar juist zachte ingrediënten die uit de natuur zijn gehaald. De geuren die in de collectie gebruikt worden zijn ook essentiële oliën waar je neus direct verslaafd aan raakt. Overal is over nagedacht bij Loveli zoals je merkt. 

 

Waarom dit juist beter is dan andere cosmetica? Loveli gezichtsproducten bevatten uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Deze bestanddelen zijn goed en lief voor de huid. De producten bevatten geen schadelijke stoffen en de huid zal dus niet gaan irriteren. Loveli werkt met een refill systeem en is daarom ook duurzaam! En alle bestanddelen die ze gebruiken in hun skincare is biologisch/organic. Geen troep dus. Zoals loveli dat altijd zegt: troepvrij! Klinkt goed toch? Wanneer begin jij?! 

 

Bij cotton spa hebben we alle geuren voor jou klaar staan om een even te ruiken en te ervaren hoe deze aanvoelen. Wil je graag advies? Dan kan dat! Ook hebben we alle gezichtsproducten er staan. Voor elke huid is er wel een product van Loveli geschikt. 

https://www.cottonspa.nl/collections/loveli