Nieuw West in the Picture
Beauty en verzorging

Wimperextensions Deventer

 

Wimperextensions Deventer

Krijg in één oogopslag geweldige wimpers!

Zou jij ook graag van die geweldige wimpers willen hebben? Dan zijn wimperextensions wat voor jou! 

Er worden verschillende soorten wimperextensions aangeboden maar voor de ultieme look en het beste resultaat ga je voor One by One wimperextensions.

Als de Wimperextensions One by One op je eigen wimpers aangehecht zijn, zul je in een oogwenk verleidelijke mooie wimpers hebben! Wimperextensions laat je voor het beste resultaat bij een erkende beautysalon zetten, dus kies voor Wimperextensions Zutphen dit is een gecertificeerd wimpersalon, dicht bij Wimperextensions Apeldoorn.

One by One Wimpers

Als de One by One wimpers worden aangebracht 1 op 1 op de natuurlijke wimpers worden aangebracht. Precisiewerk dus! 

Maar het eindresultaat zorgt wel voor een mooie natuurlijke oogopslag, vergeleken met bijvoorbeeld voorgevormde nepwimpers. Het grote voordeel van One by One wimpers is dat er goed gekeken wordt naar jouw eigen ogen en wimpers. Als je van jezelf kortere wimpers hebt, zul je het beste en meest natuurlijke resultaat bereiken door extensions te nemen die zelf ook wat korter zijn. Ook verschillende extensions qua krul: een sterke krul voor veel drama, of een subtiele krul voor een meer natuurlijke look. Afhankelijk van de groei van je eigen wimpers, kun je een aantal weken genieten van je mooie volle wimperextensions. Na een aantal weken zullen deze, samen met je natuurlijke wimper, uitvallen en kun je ervoor kiezen om ze bij te vullen bij je beautysalon Wimperextensions Zutphen , Wimperextensions Deventer.

Verzorging van One by One wimpers

Wanneer je gaat voor One by One wimpers, moet je er natuurlijk wel goed voor zorgen. We zullen uitleggen waar je rekening mee moet houden, om je wimperextensions zo lang en mooi mogelijk te laten zitten. Als eerste is het belangrijk om 24 uur nadat je de wimpers hebt laten zetten, niet te douchen. In een vochtige omgeving vol stoom zitten, is eigenlijk ook al niet goed. Het vocht en water zorgt er namelijk voor dat de wimperlijm zich niet goed kan hechten, waardoor de extensions mogelijk eerder af kunnen vallen. Dit wil je natuurlijk niet, dus kijk goed uit met water! Verder is het heel belangrijk om geen olie te gebruiken rond je ogen. Dit betekent dus geen make-upremover gebruiken op oliebasis. Make-up op zich is niet verboden, maar gebruik liever geen waterproof mascara en verwijder je make-up met olievrije remover. Dep een wattenschijf zachtjes tegen je wimperrand aan, of gebruik speciaal daarvoor bedoelde schoonmaakborsteltjes. Informeer hiernaar bij je beautysalon.

Of bekijk deze andere super leuke aanbieding, die de wimpers natuurlijk laat groeien. 

https://droomwimpers.nl