Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

4 Redenen waarom u een bedrukte kalender moet geven als relatiegeschenk

Bent u een ondernemer, dan weet u hoe belangrijk het is om uw zakelijke relaties goed te onderhouden. Daarom is het nodig om ze af en toe te bedanken. Op die manier wordt u niet vergeten. Maar, er zijn talloze relatiegeschenken. Wat gaat u geven?! Wij hebben wel een idee, want met een bedrukte kalender maakt u iedereen blij.

Waarom een bedrukte kalender als relatiegeschenk een goed idee is

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon met een agenda. Daardoor lijkt het alsof een fysieke kalender niet meer nodig is. Niets is minder waar! De meeste bedrijven en mensen geven de voorkeur aan een papieren kalender. Het is makkelijker om het overzicht te bewaren met een papieren exemplaar. Bovendien maak je gemakkelijk notities, en dit voelt voor de meeste praktisch aan.

Bovendien zijn er verschillende soorten kalenders, bijvoorbeeld een muurkalender of een bureaukalender. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Benieuwd naar de voordelen als u een bedrukte kalender cadeau geeft aan uw zakelijke relaties? Wij hebben alle voordelen hieronder op een rijtje gezet.

1. Een bedrukte kalender geeft uw bedrijf meer zichtbaarheid

Kalenders drukken met logo en andere handige bedrijfsinformatie is een aanrader. Mensen hangen kalenders hang ergens waar ze opvallen. Een kalender hangt dus maandenlang in het zicht van uw zakenrelatie. Zorg daarom ervoor dat uw merkidentiteit goed zichtbaar is!

2. Goedkoop

Kalenders zijn al vanaf enkele euro’s te bedrukken. Hoe meer u bestelt, des te goedkoper het wordt. U kunt zich dus makkelijk veroorloven om honderden exemplaren weg te geven, zonder dat dit pijn doet in uw portemonnee.

Kalender

3. Creatief met het ontwerp

Naast kalenders drukken met logo, is het verstandig om creatief om te gaan met het ontwerp. Voeg bijvoorbeeld foto’s toe van uw bedrijf of producten. Of schrijf korte weetjes over uw bedrijf. Gebruik ook de kleuren van uw huisstijl, zodat het ook makkelijk te herkennen is vanaf een afstand.

Het is geen verspilde moeite, want mensen zullen zeker de tijd nemen om het te bekijken. Ze hebben immers een jaar de tijd!

4. Het is een nuttig product

Iedereen heeft een planning, en vooral op kantoor is een papieren kalender een noodzaak. Als u een bedrukte kalender weggeeft, dan is er een grote kans dat het daadwerkelijk gebruikt wordt. Mensen waarderen praktische producten. En dat is weer goed voor de zichtbaarheid van uw bedrijf.

Conclusie

Hopelijk heeft dit artikel u inspiratie gegeven wat betreft uw volgende relatiegeschenk. Bedruk de kalenders met uw merkidentiteit, en ga voor maximale zichtbaarheid! Een tip is om een kijkje te nemen op de website van Kalenderbestellen.nl. Bij deze partij kunt u uw ontwerp laten drukken. Vooraf krijgt u een gratis proefdrud, zodat u zeker weet dat u tevreden bent met het resultaat. Bedankt voor het lezen!