Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Bekijk de uitgebreide occasionvoorraad nabij Valkenswaard en koop de auto van uw dromen

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto wilt u natuurlijk een goede keuze maken. Het is namelijk een grote aanschaf die u niet dagelijks doet en daarvoor wilt u nauwkeurig de verschillende opties afwegen. Kies voor kwaliteit in mobiliteit en ga langs bij Autobedrijf Huub Smolders. Met een uitgebreide occasionvoorraad in de omgeving van Valkenswaard vindt u gegarandeerd de auto die bij ú past. Weinig tijd? Dan bekijkt u de voorraad eenvoudig online!

Uitgeroepen tot officiële SEAT servicedealer

Sinds 2014 is Autobedrijf Huub Smolders officieel SEAT servicedealer. Hierdoor hebben zij een schat aan kennis over de meest recente technieken binnen de verschillende SEAT modellen. De technici volgen dan ook geregeld cursussen van de SEAT importeur om optimaal op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. U ontvangt hierdoor altijd een deskundig advies en effectieve reparaties. Het is dan ook geen verassing dat u een SEAT occasion kunt kopen bij Autobedrijf Huub Smolders nabij Valkenswaard. Daarnaast hanteren zij een aantrekkelijk werkplaatstarief en bent u voordeliger uit dan bij uw plaatselijke SEAT dealer.

Alles voor uw auto vindt u bij Autobedrijf Huub Smolders

Naast de uitstekende service die er wordt geboden omtrent de SEAT modellen, hebben zij nog veel meer in hun mars. Binnen het aanbod vindt u prachtige exemplaren van topmerken, zoals BMW, Mercedes Benz, Volkswagen, Audi, Renault en nog veel meer. Koopt u een occasion? Dan ontvangt u tot wel 24 maanden garantie! Daarbij beschikken zij over een moderne garage met de meest uiteenlopende uitleesapparatuur. Zo kunt u ook voor het onderhoud van uw auto uitstekend bij hen terecht. De technici staan voor uw occasion klaar wanneer u zich rondom Valkenswaard bevindt. Laat hier uw APK keuring uitvoeren, uw accu vervangen en het groot-, klein- of lifelong onderhoud van uw auto verrichten. In de werkplaats van Autobedrijf Huub Smolders zijn de mogelijkheden eindeloos en bent u van harte welkom.

http://www.huubsmolders.nl