Nieuw West in the Picture
Groothandel

Een dak van golfplaten

Een golfplaten dak komt u vooral tegen op schuren, stallen, kantoor- en bedrijfspanden en in bergingen. In tegenstelling tot kunststof- of staalplaten zijn golfplaten geluiddempend. Het geluid van regen wordt bijvoorbeeld goed gedempt. Daarnaast zijn de golfplaten vochtregulerend. Dankzij de vorm van de golfplaten wordt de regen gemakkelijk afgevoerd. Plus, nog een groot voordeel: de golfplaten zijn asbestvrij. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en goed recyclebaar, omdat de platen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Het allergrootste voordeel is echter dat ze brandwerend zijn. Dat maakt dat ze uitermate geschikt zijn voor stallen.

Of kiest u liever voor een dak van polycarbonaat platen?

Polycarbonaat platen zijn transparant, helder, hard en ze kunnen goed tegen hoge temperaturen. Ook zijn de polycarbonaat platen aan één zijde voorzien van UV-bescherming. Dit zorgt ervoor dat de platen niet verweren door de zon. Maar dat betekent ook dat hier tijdens de montage rekening mee moet worden gehouden. Als de plaat verkeerdom ligt, zal het effect te niet worden gedaan. Een van de grootste voordelen van polycarbonaat platen is dat er een model is uitgebracht die hitte werend is. Dit zorgt ervoor dat er een constant binnenklimaat kan worden gecreëerd.

Bestel uw platen vandaag nog

Nu u de verschillen kent tussen de verschillende platen, is het tijd om een keuze te gaan maken. Kiest u voor de golfplaten of voor de platen van polycarbonaat? Om daarin een keuze te maken, is het slim om na te gaan waar u deze platen gaat plaatsen. Komen ze op een stal te liggen? Of wilt u het dak van uw kantoorpand vervangen? In beide situaties kiest u voor een andere optie Heeft u graag hulp bij het maken van de juiste keuze? Kies er dan voor om uw platen bij Huisman Gemert te kopen. Zij helpen u graag en leggen u uit welke keuze voor uw situatie de beste is. Ze denken met veel plezier met u mee.