Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Bezoek een vloerenwinkel voor deskundig advies

Een vloer koopt u bij voorkeur in een vloerenwinkel waar deskundig personeel werkzaam is. Als u gaat voor houten vloeren, is er veel te kiezen en niet iedere koper heeft verstand van deze vloeren. Dit is helemaal geen schande, daarvoor gaat u naar een winkel waar men u vakkundig kan adviseren zodat u de juiste keuze maakt. Een vloer van hout kan worden gemaakt van massief hout, maar ook parketvloeren en laminaatvloeren zijn erg populair. Deze vloeren kunnen in tientallen kleuren worden geleverd. Zo kunt u een vloer kiezen die goed past bij de meubels.

Houten vloeren geven stijl aan uw interieur

Steeds meer mensen kiezen voor houten vloeren. Tapijt als vloerbedekking raakt steeds meer in onbruik vanwege het feit dat het veel minder lang mee gaat en veel onderhoud vergt om het schoon te houden. In een vloerenwinkel kunt u zelf zien hoe de vloeren eruit zien aan de hand van voorbeelden. Het hout kan worden bewerkt om er een ander aanzien aan te geven. Denk daarbij aan lakken, oliën of schuren. Ook een white wash is mogelijk, hiermee krijgt het hout een moderne uitstraling. Dit past heel goed bij een strakke inrichting met glas, metaal en kunststof.

Kies voor een vloer die bij u past

Een vloer koopt u voor een langere periode. Bezoek daarom een vloerenwinkel waar u ruime keuze heeft. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Van der Heijden Vloeren in Oss. Bij deze specialist vindt u tientallen vloeren van uitstekende kwaliteit. Als u een opdracht geeft, wordt uw vloer op maat voor u gemaakt en uiteraard vakkundig gelegd. Ook voor het onderhoud kunt u een beroep doen op dit bedrijf. Alles wordt in het werk gesteld om voor u een mooie vloer te maken waar u vele jaren plezier aan heeft. Houten vloeren passen overigens niet alleen in uw woonkamer, maar zijn ook heel geschikt voor de slaapkamer of een werkruimte aan huis.