Nieuw West in the Picture
Woning en Tuin

Milieuvriendelijke processen voor topkwaliteit parket vloeren

Nieuwe processen bij het leggen van parketvloeren zorgen voor duurzaamheid en een beter milieu. Dit is waar veel bedrijven, waaronder Origineel Chapel Parket, naar streven bij de productie van een hardhouten vloer. Parket vloeren zijn hierdoor van duurzaam eersteklas eikenhout, waardoor u er jarenlang plezier van kunt hebben in uw woning.

Jarenlang gebruiksgemak van parket vloeren

Parket vloeren moeten zo gemaakt worden dat u jarenlang gebruiksgemak ervaart. Het is daarom van belang dat iedere hardhouten vloer van de beste kwaliteit is, waardoor ieder huis voorzien kan worden van een op maat gemaakte parket vloer. Dit maakt zelfs het kleinste appartement een sfeervolle ruimte waarin geleefd kan worden.

Alle processen milieuvriendelijk uitgevoerd

Om de kwaliteit te waarborgen inspecteert Origineel Chapel Parket het gehele productieproces van begin tot eind. Niet alleen komt het hout van bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van FSC en PEFC, ook participeert het bedrijf zelf in alle stappen van het proces. Zo controleren zij de parket vloeren op kwaliteit en duurzaamheid en blijft de bescherming van het milieu in acht genomen.

Ook gebruik van biologisch afbreekbare oliën

Doordat u voor verschillende kleuren kunt kiezen, moet de hardhouten vloer bewerkt worden met oliën tijdens het proces. Origineel Chapel Parket gebruikt hiervoor uitsluitend oliën die biologisch afbreekbaar zijn. Hiermee wordt het milieu niet aangetast en kunnen alle houtresten gebruikt worden voor het opwekken van warmte en groene stroom. Deze stroom kan weer hergebruikt worden tijdens het productieproces of voor de opwarming van huishoudens.

Creëer een sfeervolle plek

Wanneer u voor goede parket vloeren wilt gaan, kunt u het beste voor duurzaam eersteklas eikenhout gaan. Deze hardhouten vloer gaat namelijk jarenlang mee en geeft iedere woning een luxe uitstraling. Hiermee renoveert u niet alleen uw woning, maar zult u ook een sfeervolle plek creëren waar u zich graag in terugtrekt.