Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Bootslot kabel koop je bij 1001sloten.nl

Een bootslot kabel is de perfecte oplossing voor het op slot zetten van uw boot. Met de kabels kunt u flinke lengte overbruggen. Zo kan de boot gemakkelijk aan wal worden vast gezet.

Verschillende lengtes in de bootslot kabel

De kortere maten beginnen vanaf 1,2 meter. Hiermee worden vaak rubber bootjes op slot gezet. Met een bootslot kabel van 1,2 meter bent u het beste uit de kabel door zichzelf heen te halen. Zo creëer je de meeste ruimte. Doe je dit niet, dan heb je dus eigenlijk een 60cm kabel.

Dan komen de bootslot kabels van 2 tot 3 meter. Deze worden voornamelijk gebruikt voor rubber boten tot 5 meter. Zo heeft u genoeg ruimte om de schommelingen van de boot te kunnen laten vieren.

De langere kabels bestaan uit een lengte van 5 tot 10 meter. Vaak worden sloepjes of zeilbootjes extra beveiligd met een kabelslot. Het bootslot kabel van 10 meter wordt voornamelijk gebruikt voor kajuitboten waarbij lengte is vereist.

Zet de kabel niet op volledige spanning indien de boot in het water ligt. De golven kunnen met schommelingen iets kapot maken. Kies daardoor altijd voor een iets langere bootslot kabel dan vereist. Op deze manier is er ook nog de mogelijkheid extra items aan de kabel vast te maken. Zo benut u de kabel optimaal.

Veilige merken bij 1001sloten.nl

1001sloten levert kabelslot van de bekende veiligste merken als Abus, Axa, Burgwachter & Masterlock. De kabels lopen zeer uit een wat leidt tot een uitgebreid aanbod.

Er is ook de mogelijkheid een kabel met combinatieslot te bestellen. Hierbij zit het slot al aan de kabel gemonteerd en heeft u geen last van kwijtrakende sleutels.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid een losse kabel te bestellen en daarbij zelf een hangslot uit te kiezen. Heeft u meerdere hangsloten nodig? Kijk dan eens bij de hangsloten met dezelfde sleutel Zo ontvangt u meerdere hangsloten de met 1 sleutel te openen is. Zeer gemakkelijk & een kleinere sleutelbos!

Koop jouw bootslot kabel bij 1001sloten

1001sloten is de perfecte plek voor al jouw benodigde sloten. Koop nu een bootslot kabel met hangslot en ontvang een fantastische service.

Ons team is erop gebouwd om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Zo helpen wij u bij het vinden van het perfecte slot & een snelle levering. Bestel snel bij 1001sloten, de online slotenspecialist!

 

https://www.1001sloten.nl/