Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Bouwdrogers huren om vocht bij een verbouwing te voorkomen

Als u gaat verbouwen is het erg prettig om te werken met goede materialen. Denk bijvoorbeeld eens aan een bouwdroger. Een bouwdroger wordt gebruikt voor de ontvochting van een bouwplaats. Vaak worden deze bouwdrogers gebruikt in nieuwbouw huizen, omdat hier nog veel vocht hangt van het bouwen of verbouwen. Nu is het natuurlijk zonde als u een apparaat koopt en dit maar één of maximaal twee keer gebruikt. Als u niet met enige regelmaat klust, is het beter om ervoor te kiezen om een bouwdroger te huren. Zo huurt u voor een voordelige prijs verschillende apparaten. Woont u in de buurt van Waalwijk? Dan kiest u voor Bouwmat verhuur.

Een goede partner voor al uw klussen

Als u zoekt naar een partner voor al uw klussen, voor bijvoorbeeld het huren van een diamantboor of een bouwdroger, dan zit u goed bij Bouwmat Verhuur. Bij hen huurt u al het materiaal tegen een voordelig tarief. Wat voor materiaal u ook wilt huren, deze partij weet wat u nodig heeft voor uw verbouwing. Wilt u bijvoorbeeld een bouwdroger huren? Dan kunt u kiezen uit verschillende typen, zoals de Df300 met 220 volt of de Df1500 met 380 volt. Maar ook heeft u de mogelijkheid om een diamantboor te huren. Kies uit een ruim aanbod van diamantboren en beslis hoelang u deze wilt huren. Kiest u bijvoorbeeld voor een handdiamantboormachine met waterspoelkop en een maximale boordiameter van 150 mm? Dan betaalt u slechts € 35,- per dag of € 90,- per week. Een diamantboor wordt vaak gebruikt voor het boren in beton, omdat een gewone boor niet sterk genoeg is om hier doorheen te komen.

Vraag eenvoudig een offerte aan

Het maakt niet uit of u een diamantboor, een bouwdroger of ander bouwmateriaal wilt huren. Bij Bouwmat Verhuur vraagt u heel gemakkelijk een offerte aan. Daarbij maakt het niet uit of u zeer weinig klust, of een fervent klusser bent. Als u een fervent klusser bent, doet u er goed aan om uw apparatuur zoals een bouwdroger of een diamantboor niet te huren, maar gewoon te kopen.