Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Op welke advocaat in Antwerpen rekent u bij een strafzaak?

Dreigt er een veroordeling in een strafzaak en bent u daarom op zoek naar een goede advocaat in Antwerpen? Er zijn verschillende kantoren die u kunnen bijstaan, maar het is zaak om een advocaat in Antwerpen te vinden die is gespecialiseerd in het soort zaak waarmee u te maken heeft. Niet alle advocaten hebben strafrecht als specialisatie en zijn bijvoorbeeld meer gericht op zakelijke conflicten of het familierecht. Bij een strafzaak krijgt u te maken met een strafeis. Dit kan een gevangenisstraf zijn, een taakstraf, een boete of een combinatie daarvan. Uiteraard hoopt u dat uw straf zo laag mogelijk zal uitvallen. Daarom is het belangrijk om u te laten bijstaan door een ervaren strafrecht advocaat in Antwerpen.

Een goede advocaat kan het verschil maken

Als u voor de politierechtbank moet verschijnen vanwege een strafbaar feit is het belangrijk u te laten vertegenwoordigen door een goede advocaat in Antwerpen. Dit kan het verschil betekenen tussen een zware of een minder zware straf. Als u meent onschuldig te zijn kan de advocaat voor vrijspraak pleiten en ook dit komt regelmatig voor. Als de advocaat met goede argumenten komt kan dit het verschil betekenen tussen een veroordeling en dus een strafblad of vrijspraak. Het is in ieder geval niet aan te bevelen om zelf uw verdediging te voeren. De kans dat u daarbij belangrijke zaken over het hoofd ziet is immers groot.

Een kantoor dat uw belangen perfect zal behartigen

U bent natuurlijk gebaat bij een kantoor dat uw belangen zo goed mogelijk behartigt bij een strafzaak. U kunt hiervoor contact opnemen met Anteius Advocaten in Antwerpen. Dit kantoor heeft een aantal zeer deskundige advocaten, onder andere gespecialiseerd in strafrecht. Het kantoor werkt ook voor zakelijke klanten en non profit organisaties. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt vrijblijvend uw zaak aan de advocaat voorleggen. Als u besluit het kantoor in te huren worden de kosten voor de rechtshulp in veel gevallen vergoed door uw rechtsbijstandverzekering.

https://anteius.be