Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een geweldig jaarboek of almanak laten drukken als aandenken

Wil jij een jaarboek laten drukken, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar de beste drukkerij om dat te laten doen. Bij Het Uitgeefhuis is het maken en het realiseren van een leuk jaarboek een fluitje van een cent. Laat je hier je jaarboek drukken of je almanak drukken, dan kun je vertrouwen op meer dan 25 jaar ervaring van de medewerkers van deze sympathieke Bredase drukkerij. Dat betekent lage prijzen, advies op maat, hoge kwaliteit en geen onnodige extra kosten. Wil je meer weten over wat Het Uitgeefhuis voor jou kan betekenen? Dat lees je hier.

Laat een jaarboek drukken ter herinnering

Een jaarboek drukken is een van de beste manieren om ieder lid van je vereniging een leuk aandenken te geven van het afgelopen jaar. Daarin staan foto’s en verhalen over het afgelopen jaar. Zo krijgt iedereen een mooie en tastbare herinnering, die ze de rest van hun leven in de boekenkast kunnen bewaren. Je begrijpt natuurlijk wel dat een jaarboek drukken een flink werk is: alles moet kloppen en de kwaliteit moet goed in orde zijn. Het Uitgeefhuis helpt je daar graag mee. Hier krijg je passend advies en kun je rekenen op een prachtige uitgave, die in geen enkele boekenkast uit de toon valt.

Een almanak drukken voor jouw vereniging

Ook een almanak drukken is iets wat in veel verenigingen gebruikelijk is. Een almanak is een jaarlijks boekwerk, waarin de belangrijke data en gebeurtenissen van het komende jaar zijn opgenomen. Het maken van zo’n almanak, maar ook de almanak drukken, vraagt om veel creativiteit en aandacht. De ervaren medewerkers van Het Uitgeefhuis helpen je graag – niet alleen met het ontwerpen en het indelen van het drukwerk, maar ook met het maken van een mooie uitvoeren waarmee iedereen weer het hele jaar voort kan.