Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Tuinonderhoud door de hovenier uit Bergen op Zoom

Voor klein of groot onderhoud van uw tuin schakelt u de hovenier van Bergen op Zoom in; W&M Tuincomfort. Bent u zelf een tuinier, maar komt u er om willekeurige redenen niet meer aan toe om uw tuin goed te onderhouden, dan kan een hovenier u verder helpen. Ieder jaar weer vereist uw tuin echter het nodige onderhoud, zoals het maaien van het gazon, het verwijderen van onkruid of het reinigen van de bestrating die we jaarlijks weer tegenkomen. Dit klein onderhoud kan worden aangevuld met het vervangen van beplanting of het plaatsen van een nieuwe schutting. Zaken waarvoor u het best een hovenier inschakelt.  

 

Professionele hovenier in Bergen op Zoom

Uw tuin verdient een fraaie uitstraling. Het is een plek waar we gedurende het jaar graag willen zitten om te genieten van de buitenlucht. Met een hovenier realiseert u een tuin die er het hele jaar goed bij ligt. De beplanting staat volledig in bloei, er is kleur aanwezig en een pergola kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u voor zichzelf een gezellige hoek in de tuin heeft gecreëerd. Waarvoor u ook wilt kiezen, met de juiste hovenier uit Bergen op Zoom bent u verzekerd van topkwaliteit; een tuin om trots op te zijn.

 

Ook voor boomverzorging

Op de groei van bomen hebben we over het algemeen geen invloed. Desondanks kunnen in een boom al snel grote takken groeien, welke bijvoorbeeld over uw erf komen te hangen. Het is daarom verstandig om periodiek boomverzorging uit te voeren. Bij W&M Tuincomfort kunnen wij hier ook bij helpen. Soms komt boomverzorging al te laat en zal er ten dele of geheel gesnoeid moeten worden. Weet u niet zeker waar u aan toe bent of wilt u graag advies over wat u kunt doen met die ene boom die over uw erfgrens is komen te hangen? De hovenier uit Bergen op Zoom komt graag bij u langs.

https://tuincomfort.com