Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Een professionele vloerweegschaal voor ieder bedrijf

In veel verschillende soorten bedrijven is het wegen van producten van groot belang. Bijvoorbeeld ter controle van leveringen, maar ook voor het controleren van de te verkopen goederen. Het is dan natuurlijk belangrijk dat er nauwkeurig gewogen wordt. Een professionele weegschaal van LRE Weegtechniek is van hoge kwaliteit en werkt altijd zeer nauwkeurig. Ook zijn de weegschalen van robuust materiaal gemaakt, zodat ze uitermate geschikt zijn voor industrieel gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten, dus ook voor goederen met grotere afmetingen zijn er geschikte weegschalen. De weegschalen zijn leverbaar in afmetingen van 80 x 80 cm tot 2 x 1,5 m. De weegschalen kunnen een maximaal gewicht van 600 tot 3000 kilogram aan.

Lees het juiste gewicht eenvoudig af van uw professionele weegschaal

Om het gewicht van uw goederen nauwkeurig te kunnen aflezen, heeft u een indicator nodig. Daarom wordt deze altijd automatisch meegeleverd wanneer u een vloerweegschaal van LRE Weegtechniek aanschaft. Zo is het analyseren van informatie zeer eenvoudig. De indicator kan geplaatst worden op een statief of met behulp van een muurbeugel. Er is een kunststof, stalen en een roestvrijstalen variant. Een aantal van deze varianten is zelfs waterdicht! Op de werkvloer komen instrumenten namelijk vaak in contact met water, dus is goede bescherming essentieel. Zo voorkomt u schade en maakt roest geen schijn van kans.

De meest betrouwbare service van de specialist, zodat uw professionele weegschaal goed blijft werken

Behalve voor het aanschaffen van een nieuwe professionele weegschaal kunt u ook bij deze specialist terecht voor reparatie aan uw vloerweegschaal, zoals kalibratie. Daarna zorgen de experts van LRE Weegtechniek ook voor de juiste certificering. Hiervoor hoeft u niet het hele land door te rijden, want deze specialist heeft filialen door heel Nederland. Ontvang hulp op verschillende vlakken in onze goed uitgeruste werkplaatsen. Hier wordt u altijd geholpen door vriendelijke en vakkundige medewerkers, zodat u snel weer een goed werkende vloerweegschaal heeft.