Nieuw West in the Picture
Huishoudelijk

Ontdek de voordelen van een inductie kookplaat

Steeds meer huishoudens schaffen een inductie kookplaat aan. En dat is niet voor niets. Zo is een inductiekookplaat zeer voordelig op het gebied van energieverbruik. Maar u maakt al snel kennis met nog vele andere voordelen. Zo koelt een inductie kookplaat veel sneller af dan bijvoorbeeld een keramische kookplaat. Hierdoor zullen etensresten minder snel aanbranden. Wordt de pan van de plaat afgehaald, dan stopt het verwarmingsproces direct. Omdat de inductie kookplaat vlak is, is het ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Overtuigd? Schaf dan uw kookplaat en andere huishoudelijke benodigdheden bij Elektro Lommelen aan. Naast een groot assortiment aan kookplaten, kunt u hier ook bijvoorbeeld online een wasmachine kopen

Welke wasmachine gaat u kopen?

Is uw huidige wasmachine aan vervanging toe of bent u onlangs verhuisd en moet u nog een wasmachine kopen? In alle gevallen schakelt u Elektro Lommelen in. Hier vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan witgoed. Welke wasmachine u het beste kunt kopen, hangt van uw wensen af. Denk bijvoorbeeld aan uw gezinssamenstelling, budget en wensen betreft de wasprogramma’s. De medewerkers van Elektro Lommelen staan voor u klaar. Zowel online als in de toonzaal. Kom gerust eens langs in Oostmalle en laat u inspireren. Van een inductie kookplaat tot een inbouw koelkast en van een microgolf tot een dampkapfilter, u vindt het allemaal in het uitgebreide assortiment van Elektro Lommelen.

Weetjes, diverse acties en leuke extra’s

Natuurlijk wilt u voordelig een inductie kookplaat kopen. Daarom is het aan te raden om de Facebookpagina van deze specialist in de gaten te houden. Hier verschijnen regelmatig gebruikstips, extra informatie en leuke acties. Maar ook de koopjeshoek is een plek om goed in de gaten te houden. Regelmatig wordt deze aangevuld met interessante aanbiedingen. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald voor de inductie kookplaat of wasmachine die u wilt kopen.