Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Favoriete tandarts in Amsterdam

Favoriete tandarts in Amsterdam

Onze kinderen zijn geen groot fan van het brengen van een bezoekje aan de tandarts. Dat geloof ik best, ik vond er ook niks aan toen ik zo klein was als zij. Toen we van het platteland naar Amsterdam verhuisden, moesten we ook op zoek naar een nieuwe tandarts. Het was gelukkig niet lastig om een keuze te maken, want we hadden al zo veel goede verhalen gehoord over deze tandarts.

Gelukkig vinden de kinderen het bij deze Amsterdam Zuidoost ook niet zo eng. Daar zijn we al onwijs blij mee. Ik ben ook heel erg blij, want ik kan na al die jaren weer met een goed gevoel lachen. Meer kan ik niet wensen!

Speciale kindertandarts

Ik vertelde net al dat de kinderen bang zijn voor de tandarts. Dat is heel erg vervelend. Wanneer ze huilen, huilen ze echt de hele boel bij elkaar. Daar wordt niemand blij van, ook de tandarts niet. Doordat de kinderen bij de vorige tandarts zo heftig protesteerden liepen onze afspraken bij de tandarts altijd enorm uit, waardoor de mensen in de wachtkamer best wel lang moesten wachten. Oeps!

De tandarts was er zelf ook niet zo blij mee, dat snappen wij natuurlijk volledig. Doordat alle behandelingen uit liepen was hij ’s avonds pas heel laat thuis. Bij kindertandarts Fletterman in Nieuw Amsterdam krijgen de kinderen voorafgaand aan de afspraak meer uitleg over wat er gaat gebeuren. Daardoor zijn ze minder angstig. Ze vinden het nog steeds niet leuk om naar de tandarts te gaan, maar ze vinden het niet meer zo erg als eerst.

Een stralend mooi gebit

Terwijl we met de kinderen bij de tandarts waren, vertelde de tandarts dat de praktijk veel ervaring heeft met cosmetische tandheelkunde. Nou, daar was ik wel benieuwd naar. Ik stoor me namelijk al jaren aan mijn gebit, dus dit kwam goed uit! Ik wil graag weer zelfverzekerd zijn en met veel zelfvertrouwen kunnen lachen.

Gelukkig heeft de tandarts me een stralende glimlach bezorgd middels cosmetische tandheelkunde in Amsterdam. Door de facings krijg ik ontzettend veel complimentjes. Van vrienden, maar ook van vreemden. Ik raad deze tandarts zeker aan!

https://www.tandartsfletterman.nl/