Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Gericht op e-bikes

De keuze tussen een e-bike of een gewone fiets is tegenwoordig een hot topic. Hoewel ze veel van dezelfde voordelen delen, zijn er enkele dingen die hen onderscheiden. De meeste retailers laten het testen van e bike toe om het besluitvormingsproces verder te ondersteunen, maar dat vertelt je niet de verschillen in uiterlijk en onderhoud. Voor het uiterlijk heeft een e-bike een elektrisch systeem met displays op het stuur, een motor en een accu op het frame. Maar voor de rest zien ze er precies uit als gewone fietsen. Het onderhoud voor e-bikes is ook hetzelfde als voor gewone fietsen en de meeste reparatiewinkels kunnen met beide werken.

Groot varieties in fietsen

Net als gewone fietsen komen e-bikes in verschillende uitvoeringen en soorten, zodat ze aan verschillende behoeften kunnen voldoen. Ten eerste zijn er e-bikes die speciaal voor een bepaald doel zijn gemaakt, zoals mamafietsen die gemakkelijk worden gemaakt om ouders te ondersteunen, omdat er veel meer veiligheidsmaatregelen en stevigheid zijn om een ​​baby-/kinderzitje vast te houden. Er zijn ook traditionele heren- en damesfietsen en e-bikes met verschillende instapniveaus, dus een e bike kopen dame is echt mogelijk. De traditionele vrouwen e-bikes hebben ook het voordeel voor lange kleding zoals jurken en rokken. Er is een e-bike voor iedereen.

Enkele belangrijke ontwerpkenmerken

Hoewel er verschillende e-bikes zijn, zijn er enkele ontwerp variaties die echt een grote impact hebben. Sommige hebben recensies en verhalen zoals die op Amslod Ascot fietsen ervaringen, maar de meeste hebben nog steeds een kleine markt. Er zijn vracht-e-bikes met sterkere motoren om extra gewicht te dragen, wat mensen helpt veel zware materialen te vervoeren in hun dagelijkse leven. Er zijn ook opvouwbare e-bikes beschikbaar waarmee de gebruiker de fiets gemakkelijk kan dragen op volgepakte locaties zoals treinen en de metro. Er zijn ook minder traditionele e-bike-ontwerpen, zoals eenwielers en sommige driewielers die, afhankelijk van de wiel stijl, stabieler kunnen zijn.

Voorwiel Motor e-bikes

Naast de enorme variatie in e-bikes, is er ook variatie in hun elektrische systemen. Een van deze varianten is de voorwiel motor e-bikes. Dit betekent dat de motor component van het elektrische systeem zich aan de voorkant van het fietsframe bevindt. Een voorwielmotor is zeer geschikt voor verre reizen en stadsritten. De fiets is ook zonder rijhulp erg licht en maakt zeer minimaal geluid. Het gewicht kan verder worden aangepast met het ondersteuningsniveau dat u wilt dat de motor biedt. Dit maakt het de perfecte pasvorm voor lange en ontspannen fietstochten naar uw aangewezen locatie.

De eerste e-bikes

Met alle trends en toenemende interesse in e-bikes, zijn ze veranderd om aan verschillende behoeften te voldoen. Maar het idee voor elektrische fietsen begon al in de jaren 1890. In het begin werd de motor op het achterwiel van de fiets geplaatst. De assistentie functie werd officieel ontwikkeld in 1993 na de ontwikkeling van specifieke sensoren en vermogensregelingen. Later werd een onderscheid gemaakt tussen de sterkere modellen, terwijl de assistentie modellen e-bikes werden genoemd. Hoewel het al vroeg worstelde, begon de markt in de jaren 2000 snel te groeien en kreeg het aanzienlijke aantrekkingskracht.