Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Je Netflix abonnement houden: Ja of nee?

Netflix was tot een paar jaar geleden de grootste en meest innovatieve streamingsplatform van de gehele wereld. Netflix heeft het online streamen van films en series gemoderniseerd en onze maatschappij kan eigenlijk niet meer zonder dit platform! Toch kiezen steeds meer mensen er voor om toch naar een ander streamingsplatform te gaan. Lees verder om voor jezelf te bepalen of je nog een Netflix account wilt behouden of toch deze wilt opzeggen!

Voordelen

Netflix heeft een gigantisch aanbod aan verschillende films, zo kun je series die vanuit Spanje worden geproduceerd door Netflix zonder problemen in Nederland kijken. Je leert dus ook veel over nieuwe culturen en je krijgt nieuwe perspectieve door het kijken van deze internationale films en series. Ook heeft Netflix een groot aantal series geproduceerd die echt van hoge kwaliteit zijn. Ten slotte is Netflix redelijk betaalbaar.

Nadelen

Door de gigantische hoeveelheid aan series die op Netflix beschikbaar is, is het soms wel erg moeilijk om er een uit te kiezen. Verder heb je een groot gebrek aan Nederlandse films en series. Ook kunnen de kwaliteit van Netflix series best verschillen. Het kan ook zijn dat Netflix je een serie aanraadt die best slecht is. Je moet dus soms echt goed opletten voordat je met een serie begint. Ook is Netflix langzaam maar zeker de prijzen van een abonnement sterk omhoog aan het gooien. Je kunt dus niet meer zo gemakkelijk met meerdere mensen op een account series kijken.

Opzeggen

Wanneer je nu dus je Netflix abonnement wilt opzeggen kun je dit het gemakkelijkste doen via 123opzeggen. 123opzeggen is een service die jou snel en soepel van een abonnement af laat komen. Netflix wil jou natuurlijk niet zien gaan als betalende gebruiker, dus ze maken het redelijk moeilijk om via de app dit op te zeggen. Wanneer je 123opzeggen gebruikt gaat dit soepel en ben je binnen de kortste keren van je abonnement af.

https://www.123opzeggen.nl/