Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Met de airpodhoesje gaat een wereld voor je open

Airpods zijn een uitvinding waar je heel veel mee kunt. Zo kun je met de Airpods gewoon vrij bewegen zonder dat je last hebt van een kabel. Deze kabel kan in de knoop gaan zitten zoals je vaak ziet. Helaas kan dit er uiteindelijk dan ook voor zorgen dat de kabel kapot gaat omdat deze te zeer en te vaak is verdraaid. Dit zorgt er dan voor dat de kabel gewoon breekt. Daarbij moet dan ook gezegd worden dat dit natuurlijk ook gewoon afhangt van de kabel.

De kabel blijft vasthangen

De kabel kan daarnaast blijven vasthangen achter een kast of een deurklink waardoor de oortjes uit je oren vliegen. Echter, het kan nog erger. Ook je telefoon kan daardoor uit je broekzak of uit je hand vliegen waardoor hij op de grond belandt. Als gevolg hiervan kan hij kapot gaan of gaat bijvoorbeeld het scherm kapot. Dit wil je natuurlijk niet hebben want dit zijn dure grapjes.

Het gemakt van Airpods

Om toch je favoriete muziek te luisteren kun je er dan dus voor kiezen om Airpods te kopen. Toch wil je eigenlijk deze Airpods ook goed beschermen. Daar is gelukkig door de markt een oplossing voor bedacht namelijk: het airpodhoesje. Dit airpodhoesje zorgt eer namelijk voor dat jouw Airpodcase wordt beschermt tegen krassen en eventuele deukjes door valpartijen. Je wilt natuurlijk die witte Airpods goed beschermen tijdens die gekke hardloopsessies. Zo luister je dan namelijk gewoon jouw favoriete muziek en podcasts onderweg. Wat wil je nog meer. Is toch echt fantastisch.

https://web-wings.nl/