Nieuw West in the Picture
Bedrijven

Vergaderen op een prachtige locatie vlak bij Tilburg en Breda

Zoekt u een vergaderlocatie in de buurt van Tilburg of Breda waar u in een rustige sfeer kunt vergaderen met collega’s, medewerkers of zakenrelaties? Kom dan naar De Nieuwe Hoef op het landgoed Gorp de Ley in Hilvarenbeek! Dan vergadert u in een prachtige monumentale tiendhoeve die is gebouwd in 1641. De authentieke details zijn nog altijd intact. Dit is de ideale inspirerende omgeving voor iedere vergadering. U geniet er van rust, de natuur en een uitstekende catering. Of u nu een uitgebreid brunchbuffet, een lekkere lunch of alleen een kopje koffie of thee met gebak wenst, bij De Nieuwe hoef is het allemaal mogelijk. Zo is ieders maag gevuld en kunt u vol energie uw vergadering voortzetten.

Maak er een mooie dag van

Vergaderen in Breda of Tilburg was nog nooit zo ontspannend als bij De Nieuwe Hoef, want vergaderen kan hier midden in de natuur. Frisse lucht doet iedereen goed. Het is dan ook zeker aan te raden tijdens de pauze een wandeling in het bosrijke gebied te maken. Ook een teambuildingactiviteit in de omgeving van de tiendhoeve organiseren is mogelijk. Zo maakt u er een leuke dag van, die iedereen goed zal doen. Wilt u een vergaderzaal reserveren? Dat kan voor een groep die bestaat uit minimaal 20 personen.

Ook voor een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje

Wilt u graag een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje organiseren, zodat u en uw medewerkers even niet met werkgerelateerde zaken bezig zijn? Ook hier is de accommodatie De Nieuwe Hoef uitermate geschikt voor. Of u nu met een grote of kleine groep komt, hier beleeft u een onvergetelijke dag. Geef uw wensen door en de medewerkers van De Nieuwe Hoef gaan voor u aan de slag. Vergaderen in de buurt van Breda of Tilburg, of hier een bedrijfsfeest of -uitje organiseren, was nog nooit zo eenvoudig en comfortabel.