De vakantie is niet langer enkel bedoeld om een paar weken bij te komen aan de Costa’s of op een Franse camping. Vakantie wordt meer en meer een manier om nieuwe dingen te ontdekken. Ook verlangen we steeds meer naar een unieke ervaring. Daarmee vertelt onze vakantie iets over wie we zijn en hoe we onszelf zien.

Vakantiegangers zoeken dan ook steeds vaker naar een unieke accommodatie. Men heeft geen zin meer in een standaardkamer in een hotel in één van de bekende toeristensteden, maar wil een accommodatie die zich onderscheidt van de grijze massa. Dit verlangen naar een ánder soort vakantieverblijf heeft ons veel gebracht. Zo kun je slapen in een boomhut, een safaritent of een mooie lodge.

Er lijkt echter nóg een trend te ontstaan: de tiny house movement.

Vakantie in een tiny house?

Het tiny house is een klein huisje. Door handig om te gaan met de ruimte, en alles wat niet noodzakelijk is weg te laten, kun je hierin prima wonen. Veel mensen doen dit ook en merken dat ze steeds meer waardering krijgen voor het eenvoudige leven, juist doordat ze minder spullen hebben. Het is echter nogal een grote stap om in een tiny house te gaan wonen. Je hele leven gaat erdoor op de schop. Maar voor een vakantieverblijf is een tiny house huren natuurlijk ideaal.

Op Glampings.com zijn we gespecialiseerd in luxe kampeervakanties. Op de meeste bestemmingen bieden we dan ook volledig ingerichte luxe tenten of lodges aan. Maar we vinden tiny houses zo leuk, dat we deze ook een plaatsje willen geven. En doordat tiny houses over het algemeen in een mooie natuurlijke omgeving staan, bieden ze je ook het gevoel van “buitenleven” waar we zo van houden.

Dé vakantietrend van de toekomst

Het tiny house staat momenteel nog in de kinderschoenen en het aanbod is momenteel nog beperkt. We hebben er echter alle vertrouwen in dat steeds meer mensen overtuigd zullen raken dat het tiny house de perfecte uitvalsbasis is voor een grootse vakantie.

Kijk daarom regelmatig op de website om de laatste toevoegingen te zien. Zit er iets tussen wat je leuk vindt? Wees er dan snel bij en boek direct!

https://www.glampings.com/