Nieuw West in the Picture
Image default
Bedrijven

Wat zijn de beste jassen voor de werknemers van mijn bedrijf?

Regenkleding is van essentieel belang voor werknemers die in natte en vochtige omstandigheden werken. De juiste regenkleding houdt medewerkers niet alleen droog en comfortabel, maar biedt ook bescherming tegen mogelijke gevaren op de werkplek. Maar waar moet goede werk regenkleding aan voldoen? Bedrijfsjassen zijn essentiële kledingstukken voor veel bedrijven, met name in de buitenwereld. Het dragen van bedrijfskleding is niet alleen nuttig om een uniforme uitstraling te creëren, maar het biedt ook praktische voordelen zoals bescherming tegen regen, kou en wind.

Bodywarmers bedrukken

Een van de meest populaire manieren om bodywarmers te personaliseren, is door een bodywarmer te bedrukken met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam. Dit zorgt niet alleen voor een herkenbare uitstraling, maar ook voor gratis reclame wanneer medewerkers de kleding dragen tijdens hun werkzaamheden.

Een bodywarmer bedrukken heeft ook verschillende opties. Een veelvoorkomende methode is zeefdruk, waarbij de inkt door een sjabloon op het materiaal wordt gedrukt. Dit resulteert in een duurzame en hoogwaardige afdruk die wasbaar is zonder dat de opdruk vervaagt. Andere opties zijn bijvoorbeeld borduren of transferdruk.
Bij het kiezen van bedrijfsjassen en bodywarmers is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren, zoals waterdichtheid, ventilatie, zichtbaarheid, duurzaamheid en pasvorm.

De waterdichtheid van werkregenkleding: waar moet deze aan voldoen?

Het belangrijkste kenmerk van goede regenkleding is waterdichtheid. Het materiaal moet volledig waterdicht zijn om ervoor te zorgen dat de drager droog blijft, ongeacht de weersomstandigheden. Bij het kiezen van regenkleding is het belangrijk om te letten op de waterkolom, de hoogte van een kolom water die het materiaal kan weerstaan voordat het gaat lekken. Over het algemeen wordt een waterkolom van minstens 5000 mm als waterdicht beschouwd.

Hoe zorg je ervoor dat je droog blijft in regenkleding? Ventilatie!

Naast waterdichtheid is ventilatie ook een belangrijk aspect bij het kiezen van regenkleding. Werknemers die in de regen werken, kunnen het snel te warm krijgen in hun regenkleding, wat kan leiden tot transpiratie en ongemak. Ventilatieopeningen zorgen voor een goede luchtcirculatie en voorkomen dat de drager oververhit raakt.

Hoe zorg je voor goede zichtbaarheid met werk regenkleding?

Werknemers die buiten werken, moeten goed zichtbaar zijn om de veiligheid te waarborgen. Het is daarom belangrijk dat regenkleding voorzien is van reflecterende strepen of een opvallende kleur heeft. Hierdoor zijn werknemers beter zichtbaar, ook bij slecht weer of in het donker.

Duurzaamheid: Belangrijk bij de keuze voor werk regenkleding

Regenkleding voor op de werkplek moet duurzaam zijn en bestand zijn tegen de zware omstandigheden waarmee het geconfronteerd kan worden. Het materiaal moet sterk zijn en goed bestand zijn tegen slijtage en scheuren. Kies daarom voor regenkleding van hoogwaardige kwaliteit, die is ontworpen om lang mee te gaan.

Optimaal draagcomfort

Een goede pasvorm is essentieel bij regenkleding. De kleding moet niet te strak of te los zitten, maar comfortabel aansluiten op het lichaam. Hierdoor kan de drager vrij bewegen en optimaal functioneren op de werkplek.

Goede werk regenkleding moet waterdicht zijn en bestand zijn tegen de zware omstandigheden waarmee het geconfronteerd kan worden. Ventilatie, zichtbaarheid en een goede pasvorm zijn andere belangrijke aspecten om op te letten bij het kiezen van regenkleding. Door te kiezen voor regenkleding die aan deze criteria voldoet, zorgt u ervoor dat uw werknemers veilig en comfortabel kunnen werken, ongeacht het weer.