Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

10 redenen om een coach te gebruiken

1. Coaching bouwt je persoonlijk zelfvertrouwen en zelfrespect op

Niet altijd zeker van jezelf? Coaching helpt je om je persoonlijke zelfvertrouwen en zelfrespect te vergroten, om zelfredzaam te worden, om beslissingen te nemen en anderen niet altijd te hoeven vasthouden.

2. Coaching kan je leven echt serieus veranderen

Omdat u wijzigingen zult aanbrengen als gevolg van uw coaching sessie, kunnen sommige van deze veranderingen wel een grote impact hebben op de manier waarop u uw leven thuis of op het werk leidt. En het goede nieuws is dat je kiest welke veranderingen je moet maken.

3. Coaching geeft je de controle

Een coach zal nooit proberen je iets te laten doen waarvan je je ongemakkelijk voelt of dat je nog niet kunt proberen. Een coach zal je altijd hard pushen om te bereiken, maar zal altijd in jouw tempo werken.

4. Coaching stelt u in staat uw omgeving te beheersen

Veel mensen wenden zich tot Coaching omdat ze de controle over hun leven of werkomgeving willen terugwinnen. Coaching helpt je daarbij een hoop. Door uw problemen te analyseren en u te helpen uw behoeften en uw vermogen om er iets aan te doen te herkennen, kunt u uw doel bereiken om uw omgeving ten goede te veranderen.

5. Coaching concentreert zich op jou

Omdat Coaching meestal een een-op-een-activiteit is, besteedt de coach al haar tijd aan het helpen om jou verder te brengen, niet iemand anders.

6. Coaching helpt je om betrokken te blijven

Omdat je wilt bereiken, heb je commitment voor een project of een doel. Af en toe glijdt je commitment weg. Een coach kan u bekrachtigen en u helpen om betrokken te blijven en een project tot aan uw einddoel te zien.

7. Coaching concentreert zich op resultaten en uitkomsten

Door je te concentreren op resultaten, zal een coach je stapsgewijs helpen om je einddoel te bereiken en je helpen je overwinningen onderweg te vieren.

8. Coaching kan je helpen bereiken in elk aspect van je leven

Coaching is een holistische benadering. Door u te helpen andere aspecten van uw leven en werk in overweging te nemen, kunnen coaches u helpen om in alle opzichten niet één te bereiken.

9. Coaching is een katalysator

Goede coaches moeten als een katalysator werken om cliënten te helpen hun doelen te bereiken.

10. Coaching is gebaseerd op het heden en de toekomst, niet op het verleden.

Coaching kijkt naar de toekomst en werkt samen met de klant om vooruit te komen, wat er ook in het verleden is gebeurd. Coaching is geen counseling of therapie.

Ivpp – Personal coaching Amsterdam

https://www.ivpp.nl/coaching-amsterdam/