Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Apparaten op gas en elektriciteit vind je bij dé leverancier van horeca-apparatuur

Heb je nieuwe kookapparatuur nodig voor jouw horecaonderneming? Mogelijk heb je tot nu toe met een gasgestookt systeem gewerkt. Niet opmerkelijk, want deze zijn erg efficiënt en leveren een hoog rendement. Een groot vermogen is eenvoudig te realiseren. Echter is aardgas niet oneindig en draagt dit bij aan het klimaatprobleem, wat voor steeds meer ondernemers een reden is om op elektrische apparatuur over te stappen. Beide soorten systemen vind je in het assortiment van Balans, dé leverancier van horeca-apparatuur. Je vindt er precies wat je nodig hebt door op categorie of op specifieke zoekwoorden te zoeken. Het bedrijf voert een assortiment van ruim 7500 artikelen en blijft deze voortdurend aanvullen. Ook voor kleinere benodigdheden, zoals schoonmaakartikelen of een vershoudfolie dispenser, ben je er aan het juiste adres.

 

Het voordeel van elektrische apparaten 

Het grote voordeel van elektrische apparatuur, die in het assortiment van bovenstaande leverancier van horeca-apparatuur het meest vertegenwoordigd is, is het feit dat je deze bijna overal kunt plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een aansluiting. Bovendien zijn elektrische apparaten relatief gezien voordeliger dan de varianten die op gas werken. Daarnaast is elektriciteit veilig, mits je deze op een geaard stopcontact aansluit. Tot slot is elektriciteit minder belastend voor het milieu. Heb je nog meer zaken nodig, zoals andere apparaten, kokskleding, glazen of een vershoudfolie dispenser? Bekijk dan direct de rest van het aanbod op de website om in één keer alles op je lijstje af te vinken. 

 

Een goede prijskwaliteitverhouding

Balans is er voor iedere denkbare horeca-apparatuur waarnaar je maar op zoek kunt zijn. De leverancier van horeca-apparatuur voert een zo breed mogelijk assortiment én een goede prijskwaliteitverhouding. Zelfs wanneer het gaat om een relatief eenvoudig product als een vershoudfolie dispenser. Vernieuwing wordt bij deze leverancier van professionele horeca-apparatuur hoog in het vaandel gedragen. Dankzij de nieuwste innovaties maak je het je leven als ondernemer én dat van je collega’s een stuk comfortabeler.