Nieuw West in the Picture
Image default
Geschenken

Zelf een gepersonaliseerd kraamcadeau maken

Een gepersonaliseerd kraamcadeau is altijd leuker om te geven dan een standaard cadeautje voor de baby of de kersverse ouders. Met een uniek kraamcadeau maak je altijd een bijzondere indruk. Daarbij is het ook gewoon ontzettend leuk om er zelfs mee aan de slag te gaan. Je kunt al je creativiteit kwijt in een gepersonaliseerd kraamcadeau. Je kunt hiervoor de leukste items shoppen, bijvoorbeeld bij Zilverdraakje.

Hoe kun je zelf een gepersonaliseerd kraamcadeau maken?

Eén van de leukste dingen om zelf te maken is een kraammand. We noemen het altijd een mand, maar je kunt als basis even goed een emmer of bijvoorbeeld een leuke schaal gebruiken. Dit kun je natuurlijk helemaal zelf bepalen als jij een gepersonaliseerd kraamcadeau met leuke presentjes wilt maken. Je kunt vervolgens vullen met leuke kleinere cadeautjes, zoals Nijntje babyspullen, knuffeltjes en andere kleinere items.

Gebruik een leuke bodembedekking voor de kraammand

Ga je een gepersonaliseerd kraamcadeau maken in de vorm van een kraammand? Dan is het meestal mooier om een iets groter item te gebruiken als bodembedekking voor de mand. Dit kun je mooi over de bodem verdelen waarna je alle kleinere cadeautjes, zoals de unieke Nijntje babyspullen, erop kunt leggen. Werk bij het vullen van de kraammand van achteren naar voren, waarbij je de grootste cadeautjes achterin plaatst.

Het gepersonaliseerd kraamcadeau mooi verpakken

Heb je jouw kraammand mooi gevuld met bijvoorbeeld leuke Nijntje babyspullen? Dan is het tijd om de kraammand mooi te gaan verpakken. Dit doe je het best door gebruik te maken van doorzichtige folie. Breng de folie aan de bovenkant samen en knoop hier een lintje omheen. Dit kan natuurlijk een blauw of roze lintje zijn, maar elke andere kleur is ook prima. Je hebt nu een superleuk gepersonaliseerd kraamcadeau vol babyspullen om iemand heel blij mee te maken!