Een hardcover boek drukken is niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Tegenwoordig is het gemakkelijker dan ooit om een eigen boek uit te geven. Een traditionele uitgeverij vraagt al snel om diverse eisen als een groot (online) platform, maar dit is lang niet meer de enige weg en u kunt tegenwoordig veel zelf doen. Zelfpublicatie is daarbij zeker een optie en er zijn verschillende bedrijven die daarin ondersteunen. Waar een traditionele uitgeverij heel veel uit handen neemt, kunt u bij zelfpublicatie zelf beslissen wat u wel en niet doet en dus uitbesteedt.

Ondersteuning bij het laten drukken van uw boek

Het is daarbij belangrijk dat u weet wat u wilt én wat u wilt uitgeven aan de ondersteuning die u nodig heeft. Zo is het mogelijk om uw teksten meerdere keren te laten doorlezen, maar ook de opmaak en vormgeving van het boek uit te besteden. Hoe meer ervaring u heeft, hoe gemakkelijker het is om bepaalde aspecten in eigen beheer te doen. De Beste Boekdrukkers ondersteunt u graag in een soft- of hardcover boek drukken. Met jarenlange kennis en ervaring helpt het bedrijf u met advies en persoonlijke ondersteuning. Bovendien heeft u niet te maken met wachtrijen.

De Beste Boekdrukkers: jarenlange ervaring en ruim 1,3 miljoen gedrukte boeken

Bij De Beste Boekdrukkers kunt u uitgaan van topkwaliteit drukwerk voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn er geen minimum oplages en kunt u er al terecht vanaf één exemplaar. Bovendien kunt u uw eigen boek volledig personaliseren en tussen verschillende formaten en papierdiktes kiezen. De Beste Boekdrukkers heeft ruim 1,3 miljoen boeken gedrukt en heeft dankzij het Europese netwerk grote capaciteit en alle technieken die nodig zijn. U wordt niet verrast door onverwachte kosten, omdat alles in één pakket zit. Bij De Beste Boekdrukkers kunt u tevens terecht voor een soft- en hardcover boek of magazine drukken, een boek uitgeven en printing on demand.

https://www.debesteboekdrukkers.nl