Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Laat u volledig ontzorgen door deze wasserij in Rotterdam

Bent u op zoek naar een plek waar u met uw was terecht kan? Bij de Easy Wash wasserij in Rotterdam weet u zeker dat uw kleding en andere items écht schoon en goed verzorgd weer mee naar huis gaan. Of u het nu zelf wilt doen in de wasserette met de allernieuwste apparatuur van Miele met de soft-care trommels, of dat u het overlaat aan het ervaren personeel. Uw waardevolle textiel is schoon in een handomdraai. De soft-care trommels bij de selfservice zorgen ervoor dat kleding minder snel slijt en uw was nóg schoner is. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de grote vouwtafels, zodat u thuis de was meteen in de kast kunt leggen.

Of kies voor de fullservice diensten

Heeft u zelf geen tijd om uw was te doen in onze uitgebreide wasserette? Heeft u speciale materialen zoals leer, suède of kasjmier die gereinigd moeten worden? Of wilt u uw dekbedden of gordijnen professioneel laten wassen? Dan kunt u gebruikmaken van de fullservice diensten van Easy Wash in onze wasserij in Rotterdam. U geeft het bij hen af en zij zorgen ervoor dat het de volgende dag schoon en gestreken voor u klaarligt. Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen, biedt deze wasserij in Rotterdam zelfs een haal- en brengservice aan.

Elke werkdag geopend

Easy Wash heeft zeer ruime openingstijden om ervoor te zorgen dat u altijd de tijd kunt vinden waarop u langs kunt komen. Voor de selfservice bent u elke dag welkom tussen 7.00 uur en 21.00 uur. Voor de andere diensten kunt u op werkdagen terecht tussen 8.30 uur en 17.00 uur en op zaterdagen tussen 8.30 uur en 13.00 uur. Wanneer brengt u een bezoek om uw waardevolle textiel eens goed schoon te laten maken? Deze wasserij in Rotterdam verwelkomt u graag wanneer het u uitkomt!

https://easywash.nl/