Nieuw West in the Picture
Groothandel

Isolatieglas online bestellen

De isolatie van je woning is één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een aangename woonomgeving die daarbij gezond en comfortabel is. Isolatieglas is een van de eerste beschermingslinies tegen externe invloeden zoals koude en vocht. Kiezen voor dergelijk glas is dan ook een goede manier om het comfort dat je in je woning ervaart snel en eenvoudig een niveau hoger te tillen.

Wat zijn precies de voordelen van isolatieglas? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld stelt als je de beste keuze voor je woning wil maken. Onderstaand overzicht geeft een duidelijk beeld op wat je van dergelijk glas kan verwachten!


De grootste voordelen van isolatieglas

Isolerend glas is glas dat uit meerdere lagen is opgebouwd. Tussen beide lagen bevindt zich een laagje lucht in een lege ruimte, de zogenaamde spouw. Wat kan je nu verwachten van isolatieglas?

1. Voor elke situatie een oplossing

Ten eerste bestaan er verscheidene types isolatieglas. Afhankelijk van de U-waarde (of isolatiewaarde) van het type glas is deze beter voor bepaalde situaties. Zo kan dubbel glas voldoende zijn om je woning iets beter te beschermen tegen koude. In bepaalde bedrijfsomgevingen is HR++ glas, dat veel beter isoleert, dan weer de beste oplossing. Hoe sterker de U waarde, hoe beter het glas je woning of pand zal beschermen tegen temperaturen!

2. Energie besparen met isolerend glas

Daarbij is isolerend glas de beste manier om je energierekening aan het einde van de maand te doen dalen. Doordat het glas in je woning beter isoleert, zal je immers veel minder moeten betalen om je woning of pand te verwarmen. Het gevolg? Je bespaart heel wat op verwarming, iets waar je portemonnee natuurlijk blij mee zal zijn!

De voordelen van isolatieglas reiken duidelijk ver. Vertrouw je daarbij op het gamma van een specialist, dan ben je zeker dat je waarde krijgt voor je geld. Een duurzame investering is goud waard, zeker als het gaat om de isolatie van je woning of bedrijf!

Bestel isolatieglas online op www.glaskoning.nl.