Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Laat uw traprenovatie uitvoeren door een expert

Heeft u een oude trap die toe is aan een opknapbeurt? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u de trap aanpassen aan uw eigen stijl? Laat uw traprenovatie dan uitvoeren door een expert van Stairz Traprenovatie. Dit bedrijf renoveert trappen door heel Nederland en België. Wat voor trap u ook wilt, de specialisten van dit bedrijf realiseren de perfecte trap voor uw woning. Wil u bijvoorbeeld geluidsdemping laten aanbrengen op uw trap, zodat u ’s nachts niet meer wakker wordt wanneer een van uw huisgenoten naar de wc beneden gaat? Of wilt u een extra veilige trap? Laat dan een antislip toplaag aanbrengen op uw traptreden. Dan verkleint u de kans op valpartijen aanzienlijk.

Hoe gaat een traprenovatie in zijn werk?

Een traprenovatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Iedere woning heeft immers een andere trap en u heeft uw eigen specifieke wensen. Voor een traprenovatie is dan ook een service op maat nodig en bij Stairz Traprenovatie krijgt u die gegarandeerd. De specialisten van dit bedrijf maken van ieder onderdeel dat gerenoveerd moet worden een mal. Door deze mallen kunnen alle onderdelen precies op maat worden gemaakt, waardoor ze perfect passen. Alles wordt nauwkeurig gemonteerd en netjes af gekit. Zo zit uw nieuwe trap er keurig uit. Na de werkzaamheden controleren de experts uw trap grondig, zodat u zeker weet dat u deze geheel veilig kunt betreden.

Een traprenovatie hoeft niet veel te kosten

Door een professionele traprenovatie kunt u langer van uw oude trap genieten, waardoor u geen hoge kosten heeft voor het plaatsen van een geheel nieuwe trap. Bovendien is Stairz Traprenovatie van begin af aan duidelijk over de kosten die een traprenovatie met zich meebrengt. U krijgt een duidelijke offerte, zodat uw precies weet wat een traprenovatie gaat kosten. Neem contact op met Stairz Traprenovatie en bespreek de mogelijkheden.