Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Met een op maat gemaakte trilzeef wordt uw productielijn effectiever, sneller en beter gestroomlijnd

Een trilzeef, ook wel schudzeef genoemd, kan grote materialen van kleinere materialen scheiden. Dit is natuurlijk in een groot aantal industrieën erg handig. Denk bijvoorbeeld aan een fabriek waar producten worden gerecycled, aan de baggerindustrie of aan de levensmiddelen industrie. Als u aardbeien teelt, dan kunt u deze met een zeef met verschillende zeefdekken in seconden sorteren op grootte en verder verwerken. Eenmaal bij de zeef aangekomen zal er door de trillingen geen aardbei uit de mazen van de zeef kunnen ontsnappen. Het resultaat: het ongeorganiseerde materiaal dat de schudzeef in gaat komt er perfect georganiseerd weer uit. Dit werkt natuurlijk niet alleen voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor allerlei andere industrieën.

 

De verschillende soorten trilzeef

Bij PAJA Triltechniek kunt u een trilzeef bestellen die exact aansluit bij uw behoeften. Allereerst is er een standaard schudzeef, waarmee u materialen van elkaar kunt scheiden, eventueel met meerdere zeefdekken. Een vingerzeef wordt aangeraden als u producten wilt scheiden die anders het zeefdek zouden verstoppen, zoals papier en ijzerdraad. Met een ontwateringszeef scheidt u uw materiaal van water, wat bijvoorbeeld handig is in de baggerindustrie. Al deze trilzeven zijn exact zo uit te voeren dat ze aansluiten bij uw wensen, dus met een specifieke in- en uitloop, met meerdere soorten zeefdekken en van verschillende afmetingen. Een op maat gemaakte trilzeef mag eigenlijk niet uit uw productielijn ontbreken.

 

Heeft u een schudzeef nodig?

Als u denkt dat uw bedrijf baat kan hebben bij een trilzeef in het productieproces, dan kunt u dit bespreekbaar maken bij PAJA Triltechniek. Zij zullen dan samen met u bepalen wat de beste oplossing is. Geen product is hetzelfde en geen bedrijf heeft exact dezelfde behoeften, dus met een op maat gemaakte trilzeef bereikt u het beste resultaat. Zo kunt u ook uw producten in seconden sorteren zodat uw productielijn sneller en effectiever wordt.

https://www.paja.nl