Nieuw West in the Picture
Groothandel

Kies voor gebruikte pallets en bespaar aanzienlijk op uw kosten

Als het regelmatig voorkomt dat u goederen op pallets moet vervoeren, dan is het zeker de overweging waard om te kiezen voor gebruikte pallets. Gebruikte pallets zijn namelijk een stuk voordeliger dan wanneer u nieuwe pallets aanschaft voor ieder transport. Een gebruikte pallet is bovendien net zo goed als een nieuwe, vooral wanneer de pallets goed worden gecontroleerd op kwaliteit. Schaf daarom uw gebruikte pallets aan bij een bedrijf die al vele jaren hierin gespecialiseerd is. Bij Post Pallets en Kisten mag u ervan uitgaan dat de pallets te allen tijde een goede kwaliteitscontrole doorgaan. Indien nodig worden planken en blokken opnieuw vastgezet of vervangen. Reken er dus maar op dat de pallets die u bij hen koopt van uitstekende kwaliteit zijn!

Een transport uitvoeren met pallets is zeer efficiënt

Het vervoeren van uw goederen op pallets kent vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat het transport ontzettend gemakkelijk is. De pallets worden namelijk met behulp van een heftruck verplaatst, maar in de meeste gevallen zijn ze ook voorzien van insteekgaten voor een pompwagen bij bijvoorbeeld een winkel. Door deze kenmerken is het mogelijk om relatief zware materialen gemakkelijk te verplaatsen. Denk hierbij aan materialen van meer dan 1000 kilo! Ook zijn de goederen goed beschermd – gebruik bijvoorbeeld een plastic sealing om ervoor te zorgen dat de inhoud van uw pallet tijdens het transport wordt behoed voor beschadigingen. Zeker bij een lang transport naar bijvoorbeeld het buitenland is een goede verpakking essentieel.

Welk bedrijf levert gebruikte pallets van een goede kwaliteit?

Als u op zoek bent naar gebruikte pallets voor uw transport, vertrouw dan op de service van een betrouwbare leverancier. Post Pallets en Kisten staat voor u klaar. Het bedrijf, gevestigd in IJmuiden, bestaat al sinds 1974 en beschikt over ruime ervaring als het handel in gebruikte pallets betreft. Op de website vindt u meer informatie en onder andere een duidelijk overzicht van de te leveren pallets. Het is ook mogelijk om via het contactformulier een offerte op te vragen of informatie in te winnen.

https://ppk.nl