Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Plan regelmatig een keuring in voor uw verwarmingsketel

Heeft u een mooie Scope 10 verwarmingsketel die aan onderhoud toe is? Dan vraagt u zich zeker af welk bedrijf u wilt inschakelen voor de keuring van uw verwarmingsketel? Niet elk bedrijf is namelijk gecertificeerd om het onderhoud voor een Scope 10 uit te voeren. Verwarmingsketels kunnen erg van elkaar verschillen, en dienen elk gekeurd te worden met een andere aanpak. Laat daarom het onderhoud van uw Scope 10 door een vakkundig bedrijf uitvoeren.

Ze onderhouden uw Scope 10 met gemak

Voor een Scope 10 keuring bent u bij K.K. Brandertechniek uit Vught aan het juiste adres. Zij zijn namelijk volledig SCIOS gecertificeerd en in staat om voor bijna elk type verwarmingsketel een goede keuring te verrichten. Ze hebben een groot team aan bekwame werknemers, die gepassioneerd zijn in brandertechniek. Met hun vakkennis en geruime ervaring zijn ze uitstekend geschikt om de keuring van uw verwarmingsketel uit te voeren. Blijkt uw verwarmingsketel tijdens de keuring mankementen te hebben, dan voeren ze graag reparaties uit.

Laat uw verwarmingsketel niet verwaarlozen

Een verwarmingsketel gaat lang mee, maar moet ook regelmatig gekeurd worden. Na een lange rijd kan een verwarmingsketel verwaarlozen en mankementen vertonen. Omdat een verwarmingsketel vaak is weggewerkt in de inrichting, vergeten veel mensen hier onderhoud voor in te plannen. Dit kan na langdurige verwaarlozing zelfs gevaarlijk zijn. De meeste huisbranden ontstaan namelijk door kapotte verwarmingsketels. Dit is een rampscenario die u natuurlijk graag wil voorkomen. Dit kan eenvoudig door een keuring voor uw verwarmingsketel in te plannen.

Neem deze expert in de hand

Gaat uw verwarmingsketel onverwachts defect, dan wilt u niet lang in de kou zitten. Bel dan direct naar K.K. Brandertechniek om een afspraak te regelen. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar, dus u hoeft nooit te wachten met uw belletje. Bekijk gerust hun website kkbrandertechniek.nl voor meer informatie.