Nieuw West in the Picture
Image default
Dienstverlening

Professioneel budgetbeheer in Dordrecht

Wilt u graag gebruikmaken van inkomens- of budgetbeheer in Dordrecht? Dan kunt u bij Modus Vivendi in Zwijndrecht terecht. Bij deze specialist kunt u gedurende de schuldaflossingsperiode uw inkomen en budget laten beheren. Hiermee wordt er een gedeelte van het inkomen op een andere bankrekening dan die van u gestort. Het andere gedeelte wordt gebruikt om de vaste lasten en schulden te betalen aan crediteuren. Er blijft dan natuurlijk in overleg een gedeelte over voor het levensonderhoud van de client. Doormiddel van dit overzicht voor budgetbeheer kunt met u de hulp van deze specialist nabij Dordrecht een duidelijk overzicht houden op uw financiële situatie. Voor budgetbeheer bij de specialist nabij Dordrecht staat er een aflossingsperiode van maximaal drie jaar. Daarnaast is het belangrijk dat u een derde partij inschakelt, die garant wil en kan staan voor administratiekosten.

Schuldsaneringsadvies van deze specialist

Wilt u weten wat voor soorten schuldsaneringsadvies u bij deze specialist kunt vinden in de omgeving van Schiedam? Deze specialist heeft een uitgebreid pallet aan diensten in allerlei sectoren.  Modus Vivendi biedt namelijk uitgebreide schuldsaneringsadvies in Schiedam aan voor verschillende sectoren, zoals:  

  • Particulieren
  • Ondernemers
  • Immo

Als u kiest voor een oplossing doormiddel van schuldsanering, dan kunt u tot vijf jaar hierna geen nieuwe leningen of hypotheken en andere abonnementen aangaan. Is uw verzoek tot schuldsanering afgewezen? Ook dan biedt deze specialist in Dordrecht u graag nog schuldsaneringsadvies aan. U kunt namelijk binnen acht dagen na de uitspraak in hoger beroep gaan. Bekijk het pallet aan diensten van deze specialist uit Rotterdam en zie wat zij voor u kunnen doen.

Vraag vrijblijvend advies aan voor al vragen omtrent schulden

Wilt u graag advies over budgetbeheer of schuldsaneringsadvies in de omgeving van Dordrecht en Schiedam? Dan kan Modus Vivendi u zeker helpen. Neem contact op met hun specialisten en zie wat zij voor u kunnen doen. Ook wanneer u meer informatie wenst over hun bedrijf of andere juridische informatie omtrent schulden zoekt, kun u contact op nemen. Deze specialist helpt u graag bij al uw vragen.