Nieuw West in the Picture
Image default
Tweewielers

De CUBE Access of de Cannondale Synapse

Ben je op zoek naar een mountainbike of naar een racefiets? Voor beide fietsen heeft Hans Lemmens Tweewielers een goede optie. De CUBE Access is een mountainbike die speciaal is ontworpen voor avontuurlijke dames. De CUBE Access in Cuijk is ideaal voor een mooie tocht in de bossen. Deze mountainbike is enorm betrouwbaar en veilig. Ontdek nu de CUBE Access.  

De CUBE Access is de mountainbike voor avontuurlijke dames

De mountainbike die speciaal is ontworpen voor de comfort van de dames is de CUBE Access. Met deze mountainbike kan elke dame op een comfortabele manier een mooie tocht afleggen. Wil je lange ritten afleggen op de weg? Ga dan voor een mooie racefiets. Ontdek dan nu de Cannondale Synapse. De Cannondale Synapse is de perfecte racefiets voor het afleggen van lange afstanden. Het stuurgedrag van de Cannondale Synapse is enorm betrouwbaar omdat het frame van het stuur erg stijf is. Dit maakt het een veilige racefiets. Daarnaast is het frame van de racefiets zelf erg licht omdat het gemaakt is van Carbon. Hierdoor kan je snelle en lange ritten makkelijk afleggen. Wil je weten welke fiets het beste bij jouw wensen en eisen past? Breng dan nu een bezoekje aan de showroom van de fietsenwinkel in Cuijk. Dit ligt in de buurt van Nijmegen. In de showroom staan alle fietsen uitgestald zodat je ze allemaal kan komen bewonderen.

Vraag een proefrit aan voor de fiets

Het is mogelijk om een proefrit aan te vragen voor de CUBE Access en voor de Cannondale Synapse. Zo ontdek je binnen no time welke fiets het beste bij jouw wensen en eisen past. Vindt je dit lastig zelf te bepalen? Vraag dan de medewerkers in de showroom om advies. Zij gaan samen met jou opzoek naar de perfecte fiets die bij je wensen en eisen past. Ontdek nu het hele assortiment van Hans Lemmens Tweewielers.