Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Uw boek laten maken door een volwaardige professionele uitgeverij

Boeklatendrukken.nl is een volwaardige professionele uitgeverij met meer dan 20 jaar specialistische ervaring met het drukken van boeken in alle soorten en maten. Wilt u ook een boek laten maken of drukken? Deze specialist heeft alle (technische) kennis en ervaring in huis. Om wat voor soort boek het ook gaat, hier kunt u terecht voor de beste drukkwaliteit. Kookboeken, fotoboeken, een roman of een stripboek? Geen probleem. Voor het laten maken van uw boek betaalt u altijd een scherpe totaalprijs, zonder onverwachte extra kosten.

Softcover boek drukken

Een softcover boek laat u drukken door boeklatendrukken.nl. Met meer dan 20 jaar ervaring met het drukken van allerlei soorten softcover boeken, beschikken zij over de juiste expertise om ook uw boek te drukken. Of het nu gaat om oplages van 50, 500 of 5000 stuks, zij zorgen dat ieder softcover boek netjes wordt gedrukt en stevig wordt afgewerkt. De prijs van een softcover boek is verrassend betaalbaar maar wel afhankelijk van een aantal factoren. Welk papier wilt u gebruiken? Wilt u zwart-wit printen of full-color? Hoe wilt u dat het boek afgewerkt wordt? Dit zijn slechts enkele factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs van het drukken van uw softcover boek. Gedurende het gehele proces ontvangt u professionele begeleiding. Zo weet u precies wat er speelt.

Neem contact op met de specialisten

U wilt uw boek laten maken of een softcover boek laten drukken? Bij boeklatendrukken.nl kunt u voor alle soorten boeken terecht. Stuur uw boek via mail of Wetransfer, dan controleren de grafische experts uw bestand en passen dit eventueel aan. Na het controleren worden uw boeken netjes gedrukt, afgewerkt en stevig en handzaam verpakt. Binnen één tot enkele weken worden uw boeken netjes op het gewenste adres bezorgd. Voor het laten maken van uw boek of het drukken van een softcover boek, neemt u contact op met de specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over de werkwijze.