Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Een schuifdeurkast biedt u veel ruimte

Zoekt u de ideale opbergoplossing voor alle rommel in uw huis of bedrijfsruimte? Bent u het zat dat er overal kleding, boeken en papieren liggen? Wilt u de ruimte zo efficiënt mogelijk benutten en genieten van een stijlvol interieur? Dan is een schuifdeurkast van Schuiff Kastoplossingen de ideale oplossing. In dit type kast bergt u al uw spullen gemakkelijk en overzichtelijk op, zodat u huis of kantoor er weer netjes uitziet. De specialisten van Schuiff maken alle schuifdeurkasten op maat, zodat deze perfect passen in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Heeft u bijvoorbeeld een schuin dak? Hierdoor ontstaat vaak loze ruimte waar u niets mee kunt. Gelukkig weten de experts van Schuiff hier raad mee. Ze maken een schuifkast die precies past. Zo benut u de beschikbare ruimte maximaal en heeft u veel ruimte voor uw eigendommen.

Een schuifkast die past bij uw interieur

In iedere ruimte neemt een schuifkast een prominente plaats in. Daarom is het belangrijk dat de kast past bij uw interieurwensen. Gelukkig heeft Schuiff verscheidene schuifdeurkasten, waardoor er altijd een is die perfect past bij uw inrichting. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor klassieke houten deuren. Daarmee creëert u een warme uitstraling. Ook glazen deuren zijn mogelijk. Deze passen perfect bij een strak en modern interieur. Daarnaast behoort ook een schuifkast met aluminium omlijsting tot de mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen. Zo kunt u eindeloos combineren en precies die schuifdeurkast samenstellen die u mooi vindt.

Kies voor de ideale kastinrichting

Het kastinterieur voor een schuifkast is afhankelijk van de gebruiksfunctie. Een schuifdeurkast in een slaapkamer heeft bijvoorbeeld een heel andere inrichting dan die voor in een kantoor of keuken. Een slaapkamerkast heeft veel hangcompartimenten nodig om kleding aan op te hangen. Een kast voor in een keuken of kantoor heeft echter vooral planken en lades nodig. Door de verscheidene kastcompartimenten, wordt de schuifkast volledig aangepast aan uw wens. Hierdoor krijgt u gegarandeerd een prachtige kast waarin u al uw spullen handig opbergt.