Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Zo verloopt het transport van uw zeevracht naar Suriname naar wens

Als u zeevracht naar Suriname wilt laten verschepen, dan wilt u natuurlijk dat dit op rolletjes loopt. De ontvanger moet erop kunnen rekenen dat de spullen op het afgesproken tijdstip in Suriname arriveren. U kunt het transport zelf regelen, maar dan moet u er wel rekening mee houden dat hier het nodige bij komt kijken. U heeft te maken met de douane, zowel in Nederland als in het land van bestemming. Er gelden regels waarvan u goed op de hoogte moet zijn om te voorkomen dat uw zending het land niet uit mag of aan de grens in Suriname wordt tegengehouden. U kunt er dan ook vaak beter voor kiezen om het transport door een professional te laten verzorgen.

In welke gevallen is transport naar Suriname aan de orde?

Als u handeldrijft met Suriname dan stuurt u waarschijnlijk met enige regelmaat zeevracht naar Suriname. Maar ook bij particulieren komt het geregeld voor dat ze iets van grote omvang willen versturen naar dit land. In beide gevallen krijgt u te maken met groot transport waarvoor speciale regels gelden. Maar het kan ook zijn dat u een kleiner pakket naar Suriname wilt versturen. Ook daarvoor kunt u een beroep doen op een transportbedrijf dat goede en ruime ervaring heeft met het versturen van zeevracht naar Suriname. Zo weet u zeker dat uw pakket met de grootst mogelijke zorg wordt verstuurd en dat de kans op beschadiging of verlies daardoor klein is.

Het bedrijf dat uw transport naar Suriname voor u kan regelen

Als u een betrouwbaar bedrijf zoekt voor het verzorgen van een zeevracht naar Suriname, kijk dan op de website van SME Shipping. Dit bedrijf verzorgt wekelijks transport per boot naar Suriname. Ook kleine zendingen kunnen mee. U kunt hier ook terecht als u transport per vliegtuig wenst. Uiteraard krijgt u vooraf een prijsopgave, deze is inclusief douane afhandeling en overige kosten. U vindt de gegevens om contact op te nemen met SME Shipping op hun website.

https://www.smeshipping.nl