Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Volledig naar wens een keuken op maat

Een keuken op maat biedt u precies waarnaar u op zoek bent. Anders dan bij standaardmodellen uit de winkel, sluit een keuken die met maatwerk is geplaatst nauwkeurig aan bij wat u voor ogen heeft. Lang niet altijd zal een standaard keuken geplaatst kunnen worden, zeker als de afmetingen van de ruimte waarvoor deze bestemd is, afwijkt van de gebruikelijke maten. Hierdoor kan het voorkomen dat u onbruikbare tussenruimtes krijgt, die kunnen zorgen voor onhygiënische situaties. Etensresten kunnen zich hier ophopen, waardoor de kans op ongedierte toeneemt. Iets wat u in een keuken uiteraard wilt vermijden. Dit voorkomt u met een keuken op maat waarbij alle onderdelen naadloos op elkaar aansluiten en u de ruimte optimaal en praktisch kunt indelen.

Bepaal zelf de uitstraling van uw keuken

Welles Interieurprojecten bouwt al vele jaren complete keukens die met maatwerk worden afgeleverd. De keukens zijn hierbij voorzien van alle gebruikersgemakken zoals passende inbouwkasten, ruime kookeilanden, nette aanrechtbladen en de modernste apparatuur. Ook wordt er aandacht besteed aan het plaatsen van bijpassende verlichting, voor een unieke sfeerbepaling naar wens. U kiest uit strakke of klassieke vormen en kunt tevens variëren in de materialen die worden gebruikt om uw keuken de juiste uitstraling te geven. Een keuken op maat biedt u veel voordelen ten opzichte van een standaardmodel, aangezien u geheel zelf kunt bepalen hoe u de keuken aangeleverd wilt krijgen.

Een praktische en plezierige oplossing

Als u specifieke wensen heeft voor hoe u uw keuken wilt hebben, of uw keuken een afwijkende maat heeft, dan biedt een keuken op maat de ideale uitkomst. Er is een praktische oplossing te vinden voor elk probleem. De keuken zal geheel naar wens worden ontworpen en aangeleverd, waarna u er volop plezier aan beleeft. U krijgt zo een keuken met een geheel frisse look volgens eigen stijl en wensen. Met een keuken op maat van Welles Interieurprojecten wordt de keuken uw favoriete plek in huis.

https://www.wellesinterieurprojecten.nl