Nieuw West in the Picture
Dienstverlening

Zorg voor een geweldige inrichting met tweedehands meubels van een specialist

Niets is zo mooi dan zien hoe tweedehands meubels worden omgetoverd tot echte pronkstukken. Door meubels die al een heel leven achter zich hebben weer een nieuwe kans te geven, kunnen hele mooie, originele meubels worden gerealiseerd. De meubels kunnen vaak nog volledig worden opgeknapt, waarna ze nog jaren mee gaan. Uiteraard wordt er gezorgd dat de meubels in uitstekende kwaliteit verkeren voordat ze in de woonwinkel of in de online shop van Klaver Modern Wonen aan u worden aangeboden. U profiteert nog jaren van een uniek meubelstuk van een designermerk.

Tweedehands meubelen op maat

Een duidelijk voordeel van het aanschaffen van een tweedehands meubelstuk bij deze woonwinkel, is dat u zelf inspraak heeft in hoe het meubelstuk eruit zal zien. U krijgt namelijk de keuze voorgelegd welke materialen en kleuren er voor de bekleding van de meubels gebruikt moeten worden. Zo kunt u het design verder afstemmen op de rest van uw interieur, waardoor het vernieuwde meubelstuk hier vlekkeloos bij past. Uw meubelstuk wordt als het ware opnieuw ontworpen, waarbij een adequate service geboden wordt. Zo wordt verzekerd dat de transformatie plaatsvindt volgens de wensen van de klant. Dit garandeert optimale tevredenheid, waarna u nog jaren van het nieuwe meubelstuk kunt genieten.

De voordelige opties

Uiteraard is een ander voordeel van het aanschaffen van herstelde tweedehands meubels dat u kunt profiteren van voordelige prijzen. U betaalt immers aanzienlijk minder voor dit type meubel dan wanneer u dit nieuw in de winkel had aangeschaft. Daarbij krijgt u echter wel een meubelstuk dat volledig hersteld is en voorzien van een volstrekt nieuwe bekleding. Het doet niet onder aan een nieuw designerstuk en toch betaalt u er aanzienlijk minder voor. Dit is een aangename bijkomstigheid als u kiest voor getransformeerde tweedehands meubels. Een designstuk waar u nog lang profijt van zult hebben.

https://klavermodernwonen.nl